'Da Vinci Şifresi' romanı ile satış rekorları kıran ünlü yazar Dan Brown'den yeni kitap müjdesi

Tüm dünyada satış rekorları kıran romanların yazarı Dan Brown, hayranlarını heyecanlandıran açıklamayı yaptı. Yazar, Da Vinci Şifresi kitabının devamı niteliğinde olacak romanını önümüzdeki yıl yayınlayacağını duyurdu.

Başkanlık Ödülü'nü kazanmış bir matematik profesörü ile ilahiyat müzisyeni bir annenin oğlu olan ünlü yazar Dan Brown, hayranlarını sevindirecek müjdeli haberi verdi. Yazarın yeni romanı 27 Eylül 2017 yılında yayınlanacak.

Şifre çözme ve gizli örgütler konusunda yazdığı sıra dışı ve aksiyon dolu romanlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Da Vinci, satış rekorları kıran Da Vinci Şifresi'nin devamının yolda olduğunu açıkladı. Daha önce Melekler & Şeytanlar, Da Vinci Şifresi, Cehennem ve Kayıp Sembol gibi kitaplarıyla dünya listelerini alt üst eden Brown, "Origin" adını verdiği yeni kitabını önümüzdeki yılın Eylül ayında yayınlamayı planlıyor.


Origin isimli romanda daha önceki romanlarından da tanıdığımız Harvard Üniversitesi'nde dini ikonoloji ve semboloji profesörü olan Robert Langdon yer alacak. Romanlarıyla tarihi kentlerin adeta 'reklamını' yapan ünlü yazarın son kitabında hangi şehirlere yer vereceği ise bilinmiyor. Yazarın Cehennem adlı romanının büyük bir bölümü İstanbul'da geçmişti.

Dan Brown, yeni romanında insanlığın bugüne kadar yanıt veremediği iki sorunun kesiştiği tehlikeli bir kavşakta dünyayı yerinden oynatacak bir buluşla insanlığa yanıt vermeye hazırlanıyor. Yazarın tarzı ve eski romanlarına bakıldığında okurları yine din, bilim, sanat ve mimarlık tarihinin izlerinin peşinde aksiyon dolu bir macera bekliyor. Yazarın romanlarının filme çekildiğini de hatırlatalım.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >