Dağ 3 geliyor: Ne zaman vizyona girecek?

Dağ filminin üçüncüsü çekilecek.
Dağ filminin üçüncüsü çekilecek.

DAEŞ'le savaşan özel timi anlatan Dağ filminin üçüncüsü çekilecek. Filmin yıldızı Çağlar Ertuğrul 2023 yılında serinin üçüncü filmini seyirci ile buluşturacaklarını söyleyerek, ''Cumhuriyet’in 100’üncü yılına denk getireceğiz'' dedi. Dağ filminin ikincisi vizyona girdiği dönem IMDB de aldığı puanla zirveye oynamıştı.

Vizyona girdiği günden bu yana izlenme rekorları kıran ve senaryosuyla izleyicilere duygusal anlar yaşatan Dağ filminin üçüncüsü geliyor. En son yayınlanan ikinci serinin rekor kırmasının ardından 2023 yılı itibariyle son fisinemaseverlerle buluşacak.

Müjdeyi Çağlar Ertuğrul verdi

Şu sıralar Burcu Özbek ile birlikte Afili Aşk dizisinde başrol oynayan Çağlar Ertuğrul'dan hayranlarına Dağ 3 müjdesi geldi.

Ufuk Bayraktar’la ile başrolünü oynadıkları Dağ 3'ün 2023 yılında çekeceklerini belirten ünlü oyuncu, ''Cumhuriyet’in 100’üncü yılına denk getireceğiz. Vizyona da inşallah 29 Ekim’de girmeyi planlıyoruz'' dedi.

Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar.
Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar.


Ufuk Bayraktar Ramiz Dayı'nın hayatını anlatan filmle karşımızda olacak

Bir döneme damgasını vurmuş Ezel dizisinde eski bir mafya babası olan Ramiz Karaeski'nin hikayesi diziden bağımsız bir şekilde film oluyor.

Ezel dizisinde Ramiz Karaeski karakterinin yaşlı halini Tuncel Kurtiz, gençlik yıllarını da Ufuk Bayraktar canlandırmıştı.

Dizide en çok sevilen ve hikayesiyle seyircileri etkileyen Ramiz Dayı karakteri, yine Ufuk Bayraktar'ın oyunculuğuyla sinemaya uyarlanıyor. Hatta 'Dayı'nın ilk fragmanı da yayınlandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >