Damattan takı sırası beklemek istemeyenler için sıra dışı çözüm: Online ödeme

Sehernur Çağlayan ile 31 Ağustos günü yapılacak düğünle dünyaevine girecek Atanail Altınoluk, nişanlısı adına internet sitesi kurdu.
Sehernur Çağlayan ile 31 Ağustos günü yapılacak düğünle dünyaevine girecek Atanail Altınoluk, nişanlısı adına internet sitesi kurdu.

Sehernur Çağlayan ile 31 Ağustos günü yapılacak düğünle dünya evine girecek Atanail Altınoluk, takı sırası beklemek istemeyenler için sıra dışı bir çözüm buldu. Altınoluk, nişanlısı adına internet sitesi kurdu, internet sitesinde, düğün davetiyesinin yanı sıra güncel altın fiyatları, düğün yeri, takı için online ödeme, 'Düğüne kaç gün kaldı?' gibi alanlara yer verdi.

Denizli'de yaşayan, ses mühendisi ve gazeteci 27 yaşındaki Atanail Altınoluk’un 31 Ağustos'taki düğünü öncesinde kurduğu internet sitesi görenlerin tebessüm etmesine sebep oluyor.

Altınoluk, 10 bin TL masraf yaparak kurduğu sitede düğüne gelemeyecekler ve takı sırası beklemek istemeyenler için güncel altın fiyatlarının yer aldığı, kredi kartından 9 taksite kadar ödemeyle takı takılması sağlanan linke yer verdi.

27 yaşındaki Sehernur Çağlayan ile 31 Ağustos günü yapılacak düğünle dünyaevine girecek Atanail Altınoluk, kurduğu sıra dışı internet sitesine ilişkin şunları kaydetti:

  • "Artık dijital çağda yaşıyoruz. Örf, adet, geleneklerimize göre davetiyeleri zaten dağıtıyoruz. Ancak böyle bir internet sitesi de kurarak, hem farkındalık yaratmak istedim hem de anılarımızın ve fotoğraflarımızın depolanacağı alan oluşturdum. Düğüne gelen herkes fotoğrafını bu sitede görüp, alabilecek, izleyebilecek"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >