Dark 2. sezonuyla 21 Haziran'da Netflix'te: Hazır mısınız?

Dark yeni sezonu ile 21 Haziran'da sadece Netflix'te olacak.
Dark yeni sezonu ile 21 Haziran'da sadece Netflix'te olacak.

Netflix'in orijinal dizilerinden biri olan Dark 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Bilim kurgu ve gerilim türündeki Alman yapımı dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. 21 Haziran'da başlayacak olan dizinin fragmanı 'gizemli' başlık adı altında tanıtıldı. Nietzsche’nin bengi dönüş kavramını esas alan ve zaman yolculuğunu etkili bir şekilde anlatan dizi Almanya’da televizyon yapımlarına verilen en prestijli ödül olan Grimme Preis’a aday gösterildi. Dizinin ikinci sezonu 8 bölümden oluşacak.

En çok aboneye sahip olan dijital yayın platformu Netflix, orijinal yayınları ile dikkat çekiyor. Bünyesinde birçok dizi ve filmi barındıran platformun merak edilen dizisi Dark 2. sezonuyla geri dönüyor. Gerilim ve bilim kurgu türündeki yapım 21 Haziran'da sadece Netflix'te olacak.

Fragmanda 'gizemli' detay

Dark Üçlemesi 2. sezonuyla devam ediyor. 21 Haziran'da yeni sezonuyla sadece Netflix'te yayınlanacak olan dizinin fragmanı çıktı. Dark'ın merakla beklenen 2. sezonundan yayınlanan gizemli tanıtım fragmanı;''Başlayalım mı? #DARK 2. sezon 21 Haziran'da sadece Netflix'te.'' mesajıyla sosyal medyadan yayınlandı.

Dark hakkında

Bilim kurgu türündeki dizinin yönetmenliğini Who AmI filmiyle tanınan Baran bo Odar yapıyor. Odar aynı zamanda Jantje Friese ile birlikte dizinin senaryosunu da kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Louis Hofmann, Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann ve Jördis Triebel gibi isimler yer alıyor. Dizi, Almanya’da televizyon yapımlarına verilen en prestijli ödül olan Grimme Preis’a aday gösterildi.

Dark'ın yayımlanan fragmanı şimdiden büyük bir heyecan yarattı.
Dark'ın yayımlanan fragmanı şimdiden büyük bir heyecan yarattı.

Diziyi Netflix abonesi olanlar izleyebilir

Netflix, dijital yayın platformu olarak birçok içeriğe ev sahipliği yapıyor. İlk 1 ay ücretsiz olarak hizmet veren platform süre dolduğunda abone olmanız halinde sizden ücret alıyor. Platform, Netflix Basic paket 15, Netflix Standart paket 27, Netflix Premium paket ise 39 TL arasında ücretlendiriliyor. Dark gibi birçok diziyi sadece abone olanlar izleyebiliyor.

Dark Üçlemesi 2. sezonuyla devam ediyor.
Dark Üçlemesi 2. sezonuyla devam ediyor.

Netflix abonesi olmadan önce nelere dikkat etmelisiniz?

Netflix aboneliğine geçmeden önce bazı dikkat etmemiz gereken noktalar olabilir. Bunlardan en önemlisi hangi cihazlardan izleyebileceğiniz. Netflix'i sadece televizyon ve bilgisayarlar üzerinden değil, uygulamayı telefonunuza indirerek de izleyebilirsiniz. Ayrıca Netflix'ten dizi ya da film izlerken de internet kotanızın sınırsız olması gerekiyor.

Çünkü, platform yaklaşık 14 GB'lık internet harcıyor. Netflix'in aylık ücretinizi ödemiş dahi olsanız sadece Türkiye'ye özel sunduğu içerikleri izleyebiliyorsunuz.

Netflix, orijinal içeriklerini sadece abonelerine sunuyor.
Netflix, orijinal içeriklerini sadece abonelerine sunuyor.

Netflix'in 'Cyberpunk' serisi Love, Death & Robots 2. sezon onayı aldı

Netflix, ilk sezonuyla büyük heyecan uyandıran Love, Death and Robots serisinin 2. sezon onayı aldığını nihayet duyurdu.

Kung Fu Panda 2 ve The Darkest Minds gibi filmlerle tanınan Jennifer Yuh Nelson’ın yönetmen ekibinin başında yer alacağı yeni Love, Death and Robots sezonu, yine Netflix’te seyircilerle buluşacak. Sezonun kaç bölüm süreceği ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >