Defne'nin kızı 6. Cumhurbaşkanı'nın torunuyla yakalandı!

Deren
Deren

Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin 21 yaşındaki kızı Deren Talu, 6. Cumhurbaşkanı'nın torunu ile yakalandı.

Sunucu Defne Samyeli'nin eski eşi Eren Talu'dan olan 21 yaşındaki kızı Deren, 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün torunu Mehmet Korutürk ile görüntülendi.

Cumhurbaşkanı torunu ile görüntülendi

                                    21 yaşındaki genç kız, 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün torunu ile görüntülendi.
Cumhurbaşkanı torunu ile görüntülendi 21 yaşındaki genç kız, 6. Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün torunu ile görüntülendi.
Meryem Uzerli de yanlarındaydı!

                                    Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Deren Talu ve Mehmet Korutürk, mekandan saat 04.00'te ayrıldı. Yanlarında oyuncu Meryem Uzerli'nin de bulunduğu çift, Uzerli'nin VIP aracına binerek olay yerinden ayrıldı.
Meryem Uzerli de yanlarındaydı! Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Deren Talu ve Mehmet Korutürk, mekandan saat 04.00'te ayrıldı. Yanlarında oyuncu Meryem Uzerli'nin de bulunduğu çift, Uzerli'nin VIP aracına binerek olay yerinden ayrıldı.
 "Eyvah! Annem görmesin!"

                                    Kameralara yakalanan Deren, bu sırada art arda patlayan flaşlar karşısında panik olunca, "Eyvah! Annem görmesin!" diyerek yüzünü saklamaya çalıştı.
"Eyvah! Annem görmesin!" Kameralara yakalanan Deren, bu sırada art arda patlayan flaşlar karşısında panik olunca, "Eyvah! Annem görmesin!" diyerek yüzünü saklamaya çalıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >