Deha dizisinin çekimlerinde kaza: Aras Bulut İynemli ameliyata alındı

DEHA dizisi
DEHA dizisi

Show TV’de yayınlanan Deha dizisinin setinde üzücü bir kaza yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, aksiyon sahnesi sırasında talihsiz bir şekilde sakatlandı ve ayağında kırık oluştu. İynemli, set ekibinin ilk müdahalesinin ardından, hastaneye kaldırıldı.

Deha dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizinin aksiyon sahnesi sırasında ayağını burkularak sakatlandı. Set ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, oyuncunun ağrıları devam edince hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde, İynemli’nin ayak bileğinde kırık olduğu tespit edilerek, acil ameliyat kararı alındı.

Bu talihsiz olay sonrası dizinin çekimlerine ara verildi. İynemli’nin tedavi sürecinin bir süre devam edeceği ve dizinin yapım ekibinin, oyuncunun iyileşmesinin ardından çekimlere yeniden başlanacağı duyuruldu. Aras Bulut İynemli’nin sağlık durumu hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken, oyuncunun en kısa zamanda iyileşmesi ve eski formuna kavuşması bekleniyor.

Çekimlere ara verildi

Başarılı oyuncunun tedavi sürecinin bir süre devam edeceği belirtilirken, yapım ekibi Deha dizinin çekimlerine ara verildiğini duyurdu.

Deha dizisinin oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Taner Ölmez, Melis Sezen gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >