Dell sayesinde cep telefonu ekranınız bilgisayara anında taşınacak!

Dell.
Dell.

Dell Mobile Connect ile bilgisayar ekranından mesaj okuyabilmek, çağrıları cevaplayabilmek ve uygulamaları çalıştırmak mümkün olacak...

Son dönemlerde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalarla dikkat çeken Dell, ortaya çıkardığı yeni teknolojilerle kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırma çabalarını sürdürüyor. Cep telefonuna ulaşan mesaj ve çağrıları bilgisayar üzerinden cevaplamayı mümkün hale getiren Dell Mobile Connect, cep telefonu uygulamalarını da bilgisayar ekranına taşıyarak verimlilik artışı ve zaman tasarrufu için ciddi bir adım atılıyor.

iOS ve Android ile uyumlu olarak çalışabilecek

iOS ve Android işletim sistemini kullanan telefonlarla entegre bir biçimde çalışabilen teknoloji, bilgisayarla Wi-Fi yahut Bluetooth üzerinden bağlantı kurabiliyor. Dell'in yeni seri XPS, Inspiron, Vostro, Alienware ikisi bir arada ve hepsi bir arada cihazlarıyla uyumlu olan yazılım sayesinde gelen çağrılar bilgisayar ekranında gözüküp bilgisayar mikrofonu vasıtasıyla cevaplanabiliyor. Twitter, Instagram ve Facebook gibi popüler uygulamalardan gelen bildirimlerin bilgisayar ekranında görülmesini sağlayan yazılım ile bilgisayar başındayken telefona bakma derdi son buluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >