Demet Akalın boşanıyor mu? İşte ilk açıklama

Demet Akalın
Demet Akalın

Eşi Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçirdikleri için boşanacakları konuşulan Demet Akalın'dan ilk açıklama!

Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçiren Demet Akalın, boşanacakları yönündeki haberlere açıklık getirdi. Demet Akalın Okan Kurt çifti boşanıyor mu? İşte Akalın'dan boşanma açıklaması! Evliliği ve alışkanlıkları hakkında konuşan şarkıcı, eşinden boşanmayacağını açıkladı.

Akalın'ın boşanma açıklaması!
Evliliği hakkında çıkan iddialara, "Sıkıntılı bir dönem ama öyle çok kötü bir durum yok. Ben soyadımı değiştirmedim, zaten Kurt'u Instagram'da kullanmıyordum. Geçen seferki gibi bağırıp çağırmadım daha olgun karşıladım. Ama bazı yakın arkadaşlarımın sözleri beni çok incitti. 2-3 hafta önce konsere çıkmadan önce nasıl ağladım. Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor. Bu bahsettiğim dost ünlü birisi değil. Ünlülerden Işın Karaca ve Gülşen hep pozitif konuştu benimle, 'Yuvana sahip çık' dediler. Evliliğimde zor günler geçirdim, inkar etmiyorum'' açıklamasıyla yanıt verdi.
Akalın'ın boşanma açıklaması! Evliliği hakkında çıkan iddialara, "Sıkıntılı bir dönem ama öyle çok kötü bir durum yok. Ben soyadımı değiştirmedim, zaten Kurt'u Instagram'da kullanmıyordum. Geçen seferki gibi bağırıp çağırmadım daha olgun karşıladım. Ama bazı yakın arkadaşlarımın sözleri beni çok incitti. 2-3 hafta önce konsere çıkmadan önce nasıl ağladım. Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor. Bu bahsettiğim dost ünlü birisi değil. Ünlülerden Işın Karaca ve Gülşen hep pozitif konuştu benimle, 'Yuvana sahip çık' dediler. Evliliğimde zor günler geçirdim, inkar etmiyorum'' açıklamasıyla yanıt verdi.
'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar çok oldu!
Akalın sözlerine şöyle devam etti: ''Herkes 'Bunlar kesin ayrılır' diye düşünmekte haklı; çünkü cidden zor zamanlar geçirdik bir şey diyemiyorum. Avukat da dedi zaten; 'Önce aile birliği bozulur ama siz ilk olarak sağlığınıza sahip çıkın' diye. 'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar da çok oldu. Konuşarak halletmeye çalıştık, toparladık ama Allah'a şükür."
'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar çok oldu! Akalın sözlerine şöyle devam etti: ''Herkes 'Bunlar kesin ayrılır' diye düşünmekte haklı; çünkü cidden zor zamanlar geçirdik bir şey diyemiyorum. Avukat da dedi zaten; 'Önce aile birliği bozulur ama siz ilk olarak sağlığınıza sahip çıkın' diye. 'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar da çok oldu. Konuşarak halletmeye çalıştık, toparladık ama Allah'a şükür."
"Benim tek kötü alışkanlığım marka''
Kötü alışkanlığının markalı ürünler giymek olduğunu söyleyen Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok.''
"Benim tek kötü alışkanlığım marka'' Kötü alışkanlığının markalı ürünler giymek olduğunu söyleyen Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok.''
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >