Demet Akalın değişime evinden başladı

Demet Akalın
Demet Akalın

Evine haciz geldikten sonra eşi Okan Kurt'tan ayrılan sanatçı Demet Akalın'ın ilk işi, kızı Hira ile sıfırdan bir hayat kurabileceği yeni bir ev arayışı içine girmek oldu. Zor günler geçiren Akalın, kızının bu olaylardan en az şekilde etkilenmesi için her şeye sıfırdan başlamaya karar verdi.

Yaptığı yatırımlar ve piyasaya olan yüklü miktarda borcu yüzünden iflas eden iş adamı Okan Kurt ile Demet Akalın anlaşmalı olarak boşanmışlardı.

Akşam Gazetesinin haberine göre; eski eşinin borçlarından dolayı ünlü şarkıcının 18 milyon TL’ye kredi çekerek aldığı Beykoz Acarkent’teki evine haciz gelmiş ve villada bulunan çok sayıda eşya alınmıştı.

Yeni ev yeni başlangıç

Yaşanan tatsız olay sonrası evini değiştirmeye karar veren Akalın, Anadolu Yakası’ndan kendisine yeni bir ev arayışına girdi. Bütün anıları silmek isteyen popçu, ilk olarak Beykoz Konakları’ndan geniş ve bahçeli ev baktı. Kızı Hira ile birlikte yaşayacakları lüks villaları gezen Demet Akalın, gönlüne göre bir ev bulursa birçok ünlü isimle de komşu olmuş olacak. Aralarında TV, klima ve tabloların olduğu eşyaları alınan şarkıcı, bunların yerine kendisi için yeni eşyalar satın almaya başladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >