Demet Akalın isyan etti: Bir serum için tam 12 bin dolar ödedi

Demet Akalın
Demet Akalın

Ünlü şarkıcı Demet Akalın tatil için gittiği Amerika'da rahatsızlandı. Hastanenin acil servisine giden Demet Akalın bir seruma 12 bin dolar ödediğini belirtti. Ödediği ücret karşısında şaşkınlık yaşayan ünlü sanatçı sosyal medya hesabından isyan etti.

Sosyal medyayı aktif kullanan Demet Akalın, son yaptığı paylaşımla yine gündeme geldi. Bir süredir Amerika'da tatil yapan ünlü şarkıcı, rahatsızlanınca acile giderek serum taktırdı. Bir serum için 12 bin dolar ödeyen Akalın, Amerika'daki sistemi eleştirdi; Türkiye’deki sağlık çalışanlarına ise teşekkür etti.

Hastane ücretine isyan etti

Şu sıralar tatil için Amerika’da olan şarkıcı rahatsızlanınca acile gitti. Hastanede serum taktıran Demet Akalın, ödediği ücrete isyan etti. Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, "Amerika'da acile girsen de serum taktırmak 12 bin dolar! Onun için diyeceğim o ki, doktor, hemşireler, bakıcılar, hastanelerimiz kıymetli" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın
Demet Akalın

"Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada"

Doktor eşi Macit Bitargil’in görevi nedeniyle bir süre önce onunla beraber Amerika’ya giden Pelin Batu da daha önce benzer bir isyanda bulunmuştu. Batu “Amerika'da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Sağlık sistemi en çok eleştirilen şey. Bunlar paraya endeksli olunca, statü önemli olunca çok itici oluyor. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada” demişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >