11 yıl süren Demet Akalın Hande Yener savaşı sona erdi

Demet Akalın, Hande Yener'le 11 yıl süren kavganın bittiğini ve artık aralarında bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Demet Akalın, Hande Yener'le 11 yıl süren kavganın bittiğini ve artık aralarında bir sıkıntı olmadığını söyledi.

11 yıl önce yaşadıkları tartışma sonrası küsen ve ara ara birbirleriyle atışan, magazin camiasının sürekli gündeminde olan Demet Akalın ve Hande Yener küslüğü son buldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 2007 yılında mahkemelik olduğu şarkıcı Hande Yener'le barıştığı haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

11 yıl boyunca yaşadıkları tartışmalar ve atışmalarla magazin gündeminin vazgeçilmezhaber başlıklarından birsi haline gelen 'Demet-Hande küslüğü' sona erdi.

Barışma haberini Demet Akalın yaptığı Instagram paylaşımıyla duyurdu.

Demet Akalın, HandeYener'le kendi düğününde çekildiği fotoğrafı paylaştıktan sonra, Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programına telefonla bağlandı. Ve konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Demet Akalın:

  • Yüz yüze gelmedik de ben davalarımı geri çektim ve uzlaştık. İkimiz de kabul ettik uzlaşma teklifini sonrasında onun bir röportajını izledim ve onun konuşmalarından çok değiştiğini gördüm. Negatifliği de gitmiş… Röportajda 'aramızda hiç negatiflik yok ifadesini kullanması hoşuma gitti.

Demet Akalın, yaptığı açıklamada daha öncesinde birbirlerine açtıkları birçok davayı karşılıklı olarak geri çektiklerini belirtti.

''Keşke daha önce barışsaydık''

Akalın yaşanan bu olumlu gelişmeler sonrası, ''keşke bu gelişmeler Altın Kelebek öncesi yaşansaydı ve el ele Hande Yener'le sahneye çıkıp Aleyna Tilki'ye ödülü beraber verseydik. Hande'nin son röportajı beni çok şaşırttı başka bir boyuta geçmiş inşallah öyle kalır. Ortak bir fanımız 'çok güzelsiniz keşke barışsanız' diye yazmış ve onun paylaştığı fotoğrafı da hesabımdan takipçilerimle paylaştım." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >