Demet Akalın'a izdivaç programı sunması için rekor teklif!

Popüler bir televizyon kanalı, ünlü şarkıcı Demet Akalın'a evlilik programı sunması için rekor bir teklifte bulundu.

Demet Akalın'a izdivaç programı sunması için rekor teklif geldi. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'a rekor bir ücretle izdivaç programı sunması teklif edildi. Akalın'a yapılan teklifin aylık 1 milyon lira olduğu belirtildi.

"Teklif çok cazip"
Demet Akalın, İzdivaç programı sunması için teklif aldığını doğruladı ve "Hala düşünüyorum. Ama teklif çok çok cazip" dedi.
"Teklif çok cazip" Demet Akalın, İzdivaç programı sunması için teklif aldığını doğruladı ve "Hala düşünüyorum. Ama teklif çok çok cazip" dedi.
Tek endişesi Hira'nın düzeni
Televizyona çıkmak konusundaki tek endişesinin kızı Hira'nın programına nasıl uyacağı olduğunu belirten Demet Akalın, "Seda ablalar, Esralar gerçekten bu paraları kazanıyorsa ben işi gücü bırakır bu işi yaparım" dedi.
Tek endişesi Hira'nın düzeni Televizyona çıkmak konusundaki tek endişesinin kızı Hira'nın programına nasıl uyacağı olduğunu belirten Demet Akalın, "Seda ablalar, Esralar gerçekten bu paraları kazanıyorsa ben işi gücü bırakır bu işi yaparım" dedi.
Reklam filminden  650 bin lira
Uzun süredir listelerde kalan 'koltuk' şarkısını bir mobilya firması için yeniden düzenleyen Akalın, yakın zamanda reklam filmiyle karşımıza çıktı. Akalın'ın reklam filminden 650 bin lira aldığı iddia ediliyor.
Reklam filminden 650 bin lira Uzun süredir listelerde kalan 'koltuk' şarkısını bir mobilya firması için yeniden düzenleyen Akalın, yakın zamanda reklam filmiyle karşımıza çıktı. Akalın'ın reklam filminden 650 bin lira aldığı iddia ediliyor.
Teklif gelen kanal belli değil 
Demet Akalın teklifi getiren kanalın ismini açıklamadı ancak Star TV'de Zuhal Olcay'ın, Show TV'de Seda Sayan'ın, atv'de ise Esra Erol'un program yaptığı gözönüne alınırsa bu teklifi getiren kanalın Fox TV olması büyük ihtimal olarak gözüküyor. Ancak henüz teklifin geldiği kanal net değil.
Teklif gelen kanal belli değil Demet Akalın teklifi getiren kanalın ismini açıklamadı ancak Star TV'de Zuhal Olcay'ın, Show TV'de Seda Sayan'ın, atv'de ise Esra Erol'un program yaptığı gözönüne alınırsa bu teklifi getiren kanalın Fox TV olması büyük ihtimal olarak gözüküyor. Ancak henüz teklifin geldiği kanal net değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >