Demet Akalın'dan Nihat Doğan'a zorlama hapis kararı

​Demet Akalın'dan Nihat Doğan'a zorlama hapis kararı
​Demet Akalın'dan Nihat Doğan'a zorlama hapis kararı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, hakkında ağır ithamlarda bulunan Nihat Doğan'ı mahkemeye vermişti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya üzerinden kendisine ağır ithamlarda bulunan şarkıcı Nihat Doğan'ı mahkemeye vermişti. Karar belli oldu. Mahkemenin kararına göre; Nihat Doğan, Demet Akalın ile ilgili şiddet aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. İletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Koruma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis yatacak.

Nihat Doğan ve Demet Akalın

Öte yandan Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden Demet Akalın ile ilgili şu yorumda bulunmuştu: Kardeşlerim öncelikle ramazan ayında böylesi bir gündemle sizleri meşgul ettiğim için çok özür dilerim. Lakin kendi kuzeninin çocuğunun ölümü seyreden Bayan Gucci'nin rahmetli Yağız kardeşime rahmet dilemem guccine gitmiş olmalı ki ‘Ona hayatında görmediği kadar büyük bir tazminat davası açacağım diyerek beni tehdit edince cevap vermek farz oldu. Ey giydiği çoraba 5 bin, giydiği çizmeye 30 bin TL vermek suretiyle kendine şahsiyet yaratmaya çalışan bayan Gucci bilesin ki; bizim hesap vermekten korkacağımız tek mahkeme, yapılan iyiliğinde, kötülüğünde zerre şaşmadan karşılık bulacağı adalet terazisinde gram şaşmayacağı mahkeme, Mahkeme-i Kübra'dır. Gerçi sende haklısın, bu dünyada vicdansızlığı, merhametsizliği, yargılayacak bir mahkeme olmadığı için Bu dünyada senin gibi, zavallı bir çocuğun ölümü nü seyreden taş kalpli vicdansızlar, merhametsizler, güçlü görünen firavunlar, mazlumu garibi yoksulu mağduru,kimsesizi her daim ezmekte, aşağılamakta, ve hakaret etmekte. İşte bu yüzden Hakk var, hakikat var sahipsizlerin Sahibi Allah var.Unutma ki; yarın hakk divanda 5 bin TL'lik çorabın, veya 30 bin TL'ye satın almakla övündüğün çizmen seni kurtaramayacak. Ha sakın ben güçlüyüm bana bir şey olmaz ben her zaman kazanırım diye de böbürlenmeyesin, Unutma ki: Firavun da güçlüydü ama Musa kazandı, Nemrut güçlüydü İbrahim kazandı, Ebu cehil güçlüydü ama Hz Muhammed kazandı.. Yüreği taşlaşmış, kalbi nasırlaşmış, vicdanı çöle dönmüş gucci hanım sana son sözüm şudur ki; bizde aman dileyene kılıç çekilmez. evladını kaybetmiş kolu kanadı kopmuş yavrusunu elleriyle toprağa gömmüş yaralı acılı kuzenine açtığın 50 bin TL'lik davayı geri çek. Benimle ise nerede hangi mahkemede hesaplaşacaksan başım gözüm üstüne..ateş olsan cürmün çizmen çorabın kadar yer yakarsın 😂😂😂 Not: o parayı sen verseydin deyip merhametsizliği meşrulaştıran arkadaşlar, merak etmeyin biz fazlasıyla yardımcı olduk lakin bize geldiğinde maalesef çok geçti ve kurtaramadık.. ‘sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanmayın. Zalimler için yaşasın cehennem.. kardeşlerim çok kıymetli Zamanınızı çaldım lütfen hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar.Dua eder dua beklerim...

Kardeşlerim öncelikle ramazan ayında böylesi bir gündemle sizleri meşgul ettiğim için çok özür dilerim. Lakin Kendi kuzeninin çocuğunun ölümü seyreden Bayan Gucci nin rahmetli Yağız kardeşime rahmet dilemem guccine gitmiş olmalı ki ‘Ona hayatında görmediği kadar büyük bir tazminat davası açacağım diyerek beni tehdit edince cevap vermek farz oldu .Eyy giydiği çoraba 5 bn, giydiği çizmeye 30 bn tl vermek suretiyle kendine şahsiyet yaratmaya çalışan bayan Gucci bilesin ki; bizim hesap vermekten korkacağımız tek mahkeme, yapılan iyiliğinde, kötülüğünde zerre şaşmadan karşılık bulacağı adalet terazisininde gram şaşmayacağı mahkeme, Mahkeme-i kübradır. Gerçi sende haklısın, bu dünyada vicdansızlığı, merhametsizliği, yargılayacak bir mahkeme olmadığı için Bu dünyada senin gibi, zavallı bir çocuğun ölümü nü seyreden taş kalpli vicdansızlar, merhametsizler, güçlü görünen firavunlar, mazlumu garibi yoksulu mağduru,kimsesizi her daim ezmekte, aşağılamakta, ve hakaret etmekte. İşte bu yüzden Hakk var, hakikat var sahipsizlerin Sahibi Allah var.Unutma ki; yarın hakk divanda 5 bin tl lik çorabın, veya 30 bn tl ye satın almakla övündüğün çizmen seni kurtaramayacak. Ha sakın bn güçlüyüm bana bişey olmaz bn her zaman kazanırım diye de böbürlenmeyesin, Unutma ki: Firavun da güçlüydü ama Musa kazandı, Nemrut güçlüydü İbrahim kazandı, Ebu cehil güçlüydü ama Hz Muhammed kazandı.. Yüreği taşlaşmış, kalbi nasırlaşmış, vicdanı çöle dönmüş gucci hanım sana son sözüm şudur ki; bizde aman dileyene kılıç çekilmez. evladını kaybetmiş kolu kanadı kopmuş yavrusunu elleriyle toprağa gömmüş yaralı acılı kuzenine açtığın 50 bn Tl lik davayı geri çek. Benimle ise nerede hangi mahkemede hesaplaşacaksan başım gözüm üstüne..ateş olsan cürmün çizmen çorabın kadar yer yakarsın 😂😂😂 Not: o parayı sen verseydin deyip merhametsizliği meşrulaştıran arkadaşlar, merak etmeyin biz fazlasıyla yardımcı olduk lakin bize geldiğinde maalesef çok geçti ve kurtaramadık.. ‘sakın Allahı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanmayın. Zalimler için yaşasın cehennem.. kardeşlerim çok kıymetli Zamanınızı çaldım lütfen hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar.Dua eder dua beklerim...

Nihat Doğan (@nihatdogan_nd)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ne olmuştu?
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız geçen hafta hayatını kaybetmişti.
Civeleker, Akalın'ı, oğluna yardım etmemekle suçlamış, Akalın'da, “Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem” diye cevap vermişti. Ünlü türkücü Nihat Doğan ise vefat eden Yağız ile çekilmiş olduğu fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak, altına o çok konuşulan notu düşmüştü, “Ota b..a timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün anneciğin ile iftarını yapacaktın. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni.”
Ne olmuştu? Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız geçen hafta hayatını kaybetmişti. Civeleker, Akalın'ı, oğluna yardım etmemekle suçlamış, Akalın'da, “Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem” diye cevap vermişti. Ünlü türkücü Nihat Doğan ise vefat eden Yağız ile çekilmiş olduğu fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak, altına o çok konuşulan notu düşmüştü, “Ota b..a timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün anneciğin ile iftarını yapacaktın. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >