Demet Akbağ taziye ziyaretinde fenalaştı

Demet Akbağ gözyaşlarını tutamadı.
Demet Akbağ gözyaşlarını tutamadı.

Usta oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika geçtiğimiz günlerde İzmir yolunda bir trafik kazası geçirerek ağır yaralanmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Eşinin ölümünün ardından oldukça üzgün olan Akbağ önceki gün bir otelde dostlarının taziyelerini kabul ederken fenalık geçirdi.

İzmir’in Narlıdere ilçesi Çeşme Otoyolunda dün geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan sanatçı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Saat 19.00 sıralarında İzmir’den Çeşme’ye seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde yolcu konumunda bulunan Zafer Çika ağır yaralanmıştı.

Fenalık geçirdi

Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Demet Akbağ, önceki gün bir otelde taziyeleri kabul etti.

Fatih Terim, Seda Sayan, Doğa Rutkay, Seray Sever, İlker Aksum, Arzuhan Doğan Yalçındağ gibi birçok ünlü isim Akbağ'ı yalnız bırakmadı. 3 saat süren ziyarette bir ara tansiyonu düşen Demet Akbağ, verdiği kısa aranın ardından misafirlerini ağırlamaya devam etti.

Mahsun Kırmızıgül: Ailesine başsağlığı diliyorum

Demet Akbağ'ın yanına eşi Ece Binay ile gelen türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızgül, çıkışta şöyle konuştu: "Bu gibi durumlarda ne söylenir bilmiyorum ama Zafer abi gerçekten çok kibar, çok efendi, muhteşem bir insandı. Çok değerli benim için... Ailesine baş sağlığı diliyorum"

Mahsun Kırmızıgül ve eşi.
Mahsun Kırmızıgül ve eşi.

'Çok değerliydi'

Fatih Terim ise, yakın dostum dediği Zafer Çika için çok üzgün olduğunu söyledi. Terim, "Hepimizin çok sevdiği, çok değerli bir arkadaşımızdı. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Hülya Koçyiğit, "Çok büyük bir acı. Demet'in bu acısını tüm kalbimle paylaşıyorum. Allah ona büyük sabır ve güç versin, kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Allah oğluna bağışlasın" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Fatih Terim ve eşi Fulya Terim Demet Akbağ'ı cenazede yalnız bırakmadı.
Fatih Terim ve eşi Fulya Terim Demet Akbağ'ı cenazede yalnız bırakmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >