Deniz Akkaya'dan 'inci trendi'ne korkunç yorum

XL küpe modasını kendince yorumlamaya çalışan Deniz Akkaya, tercih ettiği inci aksesuarla katıldığı davetin en çok dikkat çeken ismi oldu.
XL küpe modasını kendince yorumlamaya çalışan Deniz Akkaya, tercih ettiği inci aksesuarla katıldığı davetin en çok dikkat çeken ismi oldu.

Her yaptığı olay olan ünlü isim Deniz Akkaya, geçen akşam katıldığı etkinlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Akkaya'nın kıyafetini tamamlayan aksesuarı, gecenin en çok konuşulan ismi olmasını sağlasa da, modacılar Akkaya'nın tarzını beğenmedi.

Geçen akşam düzenlenen TuvanamxTrendyolxMagnum etkinliğine katılan Deniz Akkaya, her zamanki gibi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gecenin en çok konuşulan isminin tarzı, Kelebek Moda Konseyi üyesi Aslı Barış tarafından yorumlandı.

Konsey üyeleri Akkaya'nın tarzı için şöyle konuştu:

  • "Deniz Akkaya'nın bust2 elbisesi oldukça sade aslında. Malum, inci trendi geçen kıştan beri esip gürlüyor. Haliyle tüm tasarımcılar, koleksiyonlarında inciye sıklıkla yer veriyor. Akkaya da elbise ve kemer detaylarıyla trendi yakalıyor. Ancak aksesuarlara gelince iş bozuluyor."
Gecenin en çok konuşulan ismi oldu 

                                    Magazin haberleriyle sık sık gündem olan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katıldı. Gecenin en çok konuşulan ismi olan ünlü isim, taktığı abartılı incili aksesuarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Gecenin en çok konuşulan ismi oldu Magazin haberleriyle sık sık gündem olan Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katıldı. Gecenin en çok konuşulan ismi olan ünlü isim, taktığı abartılı incili aksesuarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
"Komik olmaya gerek var mı?"

                                    "Tuğçe&Gökçe Güreşçi imzalı küpeler tek başına iddialı ve güzel. Ama "hızmamsı" zincire yorum yapmak zor. Belki Afrika'daki bazı kabilelerde böyle bir trend olabilir ama bu moda haftalarına yansımadı. Trendsetter olacağım diye komik olmaya gerek var mı, orası tartışılır."
"Komik olmaya gerek var mı?" "Tuğçe&Gökçe Güreşçi imzalı küpeler tek başına iddialı ve güzel. Ama "hızmamsı" zincire yorum yapmak zor. Belki Afrika'daki bazı kabilelerde böyle bir trend olabilir ama bu moda haftalarına yansımadı. Trendsetter olacağım diye komik olmaya gerek var mı, orası tartışılır."
Deniz Akkaya kimdir?

                                    Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda tamamlayan Akkaya, ortaokulu Bilge Kaan Lisesi'nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi'nde bitirdi.


Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Akkaya, ardından televizyon camiasına dahil oldu.
Deniz Akkaya kimdir? Deniz Akkaya, 3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda tamamlayan Akkaya, ortaokulu Bilge Kaan Lisesi'nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi'nde bitirdi. Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Akkaya, ardından televizyon camiasına dahil oldu.
Dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı

                                    Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi, sektörün ünlü kişi ve markalarıyla defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalışan Akkaya, defile ve modelliğin yanı sıra dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı.
Dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi, sektörün ünlü kişi ve markalarıyla defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalışan Akkaya, defile ve modelliğin yanı sıra dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı.
Kendi markasını kurdu

                                    2008 yılında “Sadece Arkadaşız” adlı tiyatro oyunun ardından, 2011 yılında “Az Sonra” isimli oyunda tiyatro sahnesinde rol aldı. 2010 yılında "orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar" fikri ile 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog'u Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında kurdu.


Deniz Akkaya, modelliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı ve 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi çıkarttı.
Kendi markasını kurdu 2008 yılında “Sadece Arkadaşız” adlı tiyatro oyunun ardından, 2011 yılında “Az Sonra” isimli oyunda tiyatro sahnesinde rol aldı. 2010 yılında "orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar" fikri ile 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog'u Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında kurdu. Deniz Akkaya, modelliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı ve 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi çıkarttı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >