Denizlispor Asbaşkanı İrdem'e silahlı saldırı!

Denizlispor Asbaşkanı İrdem'e silahlı saldırı
Denizlispor Asbaşkanı İrdem'e silahlı saldırı

Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem ve ailesinin içinde bulunduğu otomobile pompalı tüfekle ateş açıldı. Meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Denizlispor Asbaşkanı Necip İrdem ve ailesinin de içinde bulunduğu otomobile, trafik ışığında bekledikleri sırada sahte plakalı bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Trafik ışıklarında bekliyorlardı

Denizli Otomobilciler ve Galericiler Derneğinde başkanlık görevini de yürüten İrdem, eşi ve 2 çocuğuyla gittiği restorandan otomobiliyle evine dönerken Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi'nde trafik ışığında durdu. Bu sırada sahte plakalı olduğu öğrenilen otomobilden pompalı tüfekle 7 el ateş edildi.

Maddi hasar oluştu

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda otomobilin sağ ön ve arka kapısı ile ön camında hasar meydana geldi. Yürütülen soruşturmada, olay yerinden kaçan otomobilin plakasının sahte olduğu tespit edildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bulunan fişekler üzerinde inceleme başlattı.

İrdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim kimseyle husumetim yok. Kimseden tehdit almadım. Kimin yaptığını bilmiyorum. Soruşturmanın bir an önce tamamlanmasını bekliyorum" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >