Dilenci çocuğun trafikte tanıştığı sürücü sayesinde hayatı değişti

Dilenci Çocuk John Thuo ile sürücü Galdys Kamande trafikte tanıştı, hayatları değişti.

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yaşayan John Thuo'nun trafikte dilenirken tesadüfen tanıştığı bir sürücü sayesinde tüm hayatı değişti.
John Thou, Nairobi'de araçların sıkça geçtiği yolların kenarında kırmızı ışıkta bekleyip para istiyordu. Onu gören sürücüler çocuğun hırsız olduğunu düşünseler de, John Thuo hırsız olmadığını ve altın gibi bir kalbi olduğunu herkese gösterdi.


Altın kalpli dilenci

                                    Thou, bir gün yine bir aracın yanına yaklaştı ve para istedi; ancak aracın içine baktığında gördüğü karşısında şaşırıp kaldı.
Altın kalpli dilenci Thou, bir gün yine bir aracın yanına yaklaştı ve para istedi; ancak aracın içine baktığında gördüğü karşısında şaşırıp kaldı.
Oksijen tankıyla nefes al​ıyordu

                                    Sürücü Gladys Kamande, oksijen tankıyla nefes alıyordu. 32 yaşındaki kadın John'a akciğerlerinin iflas ettiğini, düzgün nefes alamadığını ve bu nedenle oksijen tankı kullandığını söyledi.
Oksijen tankıyla nefes al​ıyordu Sürücü Gladys Kamande, oksijen tankıyla nefes alıyordu. 32 yaşındaki kadın John'a akciğerlerinin iflas ettiğini, düzgün nefes alamadığını ve bu nedenle oksijen tankı kullandığını söyledi.
Kadının hikayesi karşısında gözyaşlarına boğuldu

                                    Kadının hikayesi karşısında gözyaşlarına boğulan John, o gün topladığı bütün parayı Gladys'e vermeyi teklif etti. O esnada bir başka sürücü yaşananlara tanık oldu ve onların fotoğraflarını çekti.
Kadının hikayesi karşısında gözyaşlarına boğuldu Kadının hikayesi karşısında gözyaşlarına boğulan John, o gün topladığı bütün parayı Gladys'e vermeyi teklif etti. O esnada bir başka sürücü yaşananlara tanık oldu ve onların fotoğraflarını çekti.
Fotoğraflar hızla yayıldı

                                    Bir başka sürücünün sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar hızla yayıldı. Birkaç gün içinde gelişen olayla ise, hem John'un hem Gladys'nin hayatını değiştirdi.
Fotoğraflar hızla yayıldı Bir başka sürücünün sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar hızla yayıldı. Birkaç gün içinde gelişen olayla ise, hem John'un hem Gladys'nin hayatını değiştirdi.
 Bağış 80 bin doları geçti 

                                    Gladys'in hikayesi internete yayıldıktan bir süre sonra, kendisine bağış yağmaya başladı. Kısa süre içinde bağışlar 80 bin doları geçti ve kadın, tedavi olmak için Hindistan'a gitti.
Bağış 80 bin doları geçti Gladys'in hikayesi internete yayıldıktan bir süre sonra, kendisine bağış yağmaya başladı. Kısa süre içinde bağışlar 80 bin doları geçti ve kadın, tedavi olmak için Hindistan'a gitti.
Tesadüf onları birleştirdi

                                    Bu tesadüfle bir araya gelen dilenci çocuk ve sürücü kadının hayatı değişti.
Tesadüf onları birleştirdi Bu tesadüfle bir araya gelen dilenci çocuk ve sürücü kadının hayatı değişti.
Gladys'den bir sürpriz: John'u evlat edindi

                                    Gladys harika bir haber vererek John'u evlat edineceğini söyledi. John, yaptığı ince davranışla hem kendi hayatını hem de kadının hayatını sonsuza dek değiştirdi.
Gladys'den bir sürpriz: John'u evlat edindi Gladys harika bir haber vererek John'u evlat edineceğini söyledi. John, yaptığı ince davranışla hem kendi hayatını hem de kadının hayatını sonsuza dek değiştirdi.
John'un artık bir annesi var!

                                    Mutluluklar...
John'un artık bir annesi var! Mutluluklar...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >