Diriliş Ertuğrul dizisi Bosna'da yayınlanmaya başlayacak

Diriliş Ertuğrul

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, Bosna-Hersek kanallarından Hayat TV’de seyircinin karşısına çıkacak. Diziye konusu itibariyle ilginin büyük olması bekleniyor.

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, Bosna-Hersek'te de yayınlanmaya başlıyor. Hayat TV adlı Bosna kanalında yayınlanacak olan dizi, 24 Ağustos tarihinden itibaren yeni izleyicilerin karşısına çıkacak.

Diriliş Ertuğrul
Diriliş Ertuğrul

Balkanlar genelinde Türk dizilerine olan yoğun ilginin, Diriliş Ertuğrul’a da gösterilmesi bekleniyor. Hayat TV Program Koordinatörü Sanela Poriçanin, “Yüksek bütçeli bir yapım olduğunu biliyoruz. Hayat TV çalışanları olarak prodüksiyonu çok beğendik, konusu da çok ilgi çekici” yorumunda bulundu.

Bugüne kadar Türkiye yapımı 20'den fazla dizi yayınlayan kanal yönetimi, Diriliş Ertuğrul'un da kendilerine büyük başarı getireceği görüşünde. Poriçanin, “Diriliş Ertuğrul'u saat 20:00'den itibaren, yani en yüksek izlenme oranı olan prime-time’de yayınlayacağız ve başarısına, iyi reyting getireceğine inanıyoruz” İfadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >