Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü oyuncusu dünyaevine girdi

Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü oyuncusu dünyaevine girdi. Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncularından Cem Uçan, sevgilisi Gülşah Şahin ile Wyndham Grand Otel'de dünyaevine girdi. Uçan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakterini canlandırıyor.

Heyecanlı olduğunu belirten Cem Uçan, "Çok mutluyuz. Birbirimize çok aşıktık, evlendik" dedi. Eşi Gülşah Şahin, duygularını,  "Evlilik cüzdanımı sıkı sıkı tuttum, bırakmayacağım" sözleriyle ifade etti.
Heyecanlı olduğunu belirten Cem Uçan, "Çok mutluyuz. Birbirimize çok aşıktık, evlendik" dedi. Eşi Gülşah Şahin, duygularını, "Evlilik cüzdanımı sıkı sıkı tuttum, bırakmayacağım" sözleriyle ifade etti.
Cem Uçan hakkında
1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi almıştır ve 2012 yılında Acayip Hikayeler dizisinde rol almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kurt Kanunu, Küçük Kıyamet, Hıyanet Sarmalı, Sungurlar, Kurtlar Vadisi Pusu ve Filinta rol aldığı dizilerdir. TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Aliyar karakterini canlandırmaktadır.
Cem Uçan hakkında 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimi almıştır ve 2012 yılında Acayip Hikayeler dizisinde rol almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Kurt Kanunu, Küçük Kıyamet, Hıyanet Sarmalı, Sungurlar, Kurtlar Vadisi Pusu ve Filinta rol aldığı dizilerdir. TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Aliyar karakterini canlandırmaktadır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >