Diriliş Ertuğrul oyuncusundan 'oy' açıklaması

Cem Uçan kim oy vereceğini açıkladı.
Cem Uçan kim oy vereceğini açıkladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Aliyar karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu Cem Uçan 31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili oyunu kime vereceğini açıkladı. Yayınladığı video ile Ak Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız'a destek verdiğini açıklayan oyuncu tarafını belli etmiş oldu.

İstanbul AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Ali Yıldız'a bir destek de ünlü oyuncu Cem Uçan'dan geldi. Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinin sevilen oyuncusu Uçan, çektiği video ile Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Yıldız'a desteklerini iletti.

Başarılar diledi

Uçan videoda şunları söyledi:

"Sevgili Haydar Ali Yıldız Başkanımızın Okçular Tekkesi'ndeki hizmetlerini çok iyi biliyorum. Okçuluk sporuyla alakalı İstanbul'daki ve Beyoğlu'ndaki gençliğe çok büyük hizmetleri var. Şimdi de İstanbul'un gözbebeği, dünyanın da kültür deyince akla gelen başkentlerinden birisi olan Beyoğlu'nda kendisi belediye başkan adayı. Ben tüm kalbimle kendisini destekliyorum. Hem gençliğe hem kültüre çok büyük destek vereceğini, yatırımlar yapacağına inanıyorum. Seçim sürecinde kendisine başarılar diliyorum."

Cem Uçan Diriliş'ten bir kare.
Cem Uçan Diriliş'ten bir kare.

Teşekkür etti

Uçan'ın bu sözlerine sosyal medya hesaplarından teşekkür eden Yıldız ise şu ifadeleri kullandı:

"Severek izlediğimiz Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde oynayan Cem Uçan kardeşimiz bize desteklerini iletmiş. Kendisine canı gönülden teşekkür ederiz."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >