Diriliş Ertuğrul'a sürpriz transfer

Diriliş Ertuğrul kadrosuna güçlü bir isim daha dahil oldu.
Diriliş Ertuğrul kadrosuna güçlü bir isim daha dahil oldu.

Türkiye'nin en çok izlenilen ve merak edilen dizilerinin başında gelen Diriliş Ertuğrul yeni sezona birçok yeni oyuncuyla giriyor. 5. sezonu çekilen dizinin yayınlanma tarihi olarak net bir açıklama yapılmazken dizinin oyuncu kadrosunu ünlü oyuncu Ünal Silver'in dahil olduğu açıklandı.

Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yeni sezon çekimleri Riva'da kurulan dev platoda son sürat devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak usta oyuncu Ünal Silver de katıldı.

70 yaşındaki usta oyuncu dizide 'Umur Bey' rolünü canlandıracak.
70 yaşındaki usta oyuncu dizide 'Umur Bey' rolünü canlandıracak.

Umur Bey rolünü Ünal Silver oynayacak

5. sezonuna başlayacak reyting canavarı dizi, Osman Gazi dönemi öncesi Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı Ertuğrul ve çocuklarının hikayesini anlatmaya devam edecek. Metin Günay'ın yönettiği dizinin yapımcısı ise Mehmet Bozdağ. Bu sezon kadrosuna birçok yeni isim dahil eden Diriliş Ertuğrul'un son transferi de başarılı oyuncu Ünal Silver oldu. Silver dizide 'Umur Bey' rolüne hayat verecek. Kasım ayında başlayacağı tahmin edilen diziye Hande Soral ve Armağan Oğuz katılmıştı.

Bu sezon Diriliş kadrosuna dahil olan isimler

1) Hande Soral

Hande Soral dizinin 5. sezon kadrosuna dahil oldu.
Hande Soral dizinin 5. sezon kadrosuna dahil oldu.

2) Armağan Oğuz

Armağan Oğuz, Dağ 2 filminde rol almıştı.
Armağan Oğuz, Dağ 2 filminde rol almıştı.

Ünal Silver kimdir?

Ünal Silver, 16 Temmuz 1948 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2010 yılında Deli Saraylı dizisinde Amiral Sir Edward rolünü oynadı. Ayrıca Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Gönülçelen dizisinde Burhan rolünü oynadı. Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Kuzey Güney Dizisinde Atilla Sinaner karakterini canlandırdı. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim İçin Üzülme'' adlı dizide rol aldı. Ünal Silver'ın bir oğlu ve Şefika Natalie Gümüş adında Köln'de yaşayan pedagog bir kızı vardır.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >