Diriliş Ertuğrul'dan etkilenen Sivaslılar, Saadettin Köpek'e pusu kurmak istedi

Diriliş Ertuğrul'dan etkilenen Sivaslılar, Saadettin Köpek'e pusu kurmak istedi

Kendilerine Çılgın Sivaslı Alpler diyen grup pusu planı yaptı, Sivas Belediyesi konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

Diriliş Ertuğrul hayranlığı sınır tanımıyor. Karakterlere gösterilen ilgi sosyal medyada gündem olurken, bu karakterleri canlandıran sanatçılar da gösterilen ilgiden üzerilerine düşen payı alıyor.

Saadettin Köpek'e pusu kurmak istediler

                                    Bunun bir örneği yakın zamanda yaşandı. Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, şehirlerine geleceğini öğrendikleri Saadettin Köpek'e pusu kurmak istedi. Kendilerine Çılgın Sivaslı Alpler diyen bir grup Sivaslı, bu sebeple belediyeden otobüs istedi. Belediyeden konuyla ilgili açıklama yapıldı.
Saadettin Köpek'e pusu kurmak istediler Bunun bir örneği yakın zamanda yaşandı. Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, şehirlerine geleceğini öğrendikleri Saadettin Köpek'e pusu kurmak istedi. Kendilerine Çılgın Sivaslı Alpler diyen bir grup Sivaslı, bu sebeple belediyeden otobüs istedi. Belediyeden konuyla ilgili açıklama yapıldı.
"Çılgın Sivaslı alpler lütfen senaryoya müdahale etmeyelim"

                                    Belediye'den yapılan yazı açıklamada: "Kıymetli Yiğidolar. Diriliş dizisinin 115. bölümünde Saadettin Köpeğin Sivas Taşlıdere mevkiine geleceği ve pusu kurulması için vatandaşlarımızın Belediyemiz otobüsleri ile Taşlıdere'ye taşınacağı konusu doğru değildir. Çılgın Sivaslı Alpler. Lütfen senaryoya müdahale etmeyelim" denildi.
"Çılgın Sivaslı alpler lütfen senaryoya müdahale etmeyelim" Belediye'den yapılan yazı açıklamada: "Kıymetli Yiğidolar. Diriliş dizisinin 115. bölümünde Saadettin Köpeğin Sivas Taşlıdere mevkiine geleceği ve pusu kurulması için vatandaşlarımızın Belediyemiz otobüsleri ile Taşlıdere'ye taşınacağı konusu doğru değildir. Çılgın Sivaslı Alpler. Lütfen senaryoya müdahale etmeyelim" denildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >