Diriliş Ertuğrul'dan sürpriz! Efsane karakter geri dönüyor

​Diriliş Ertuğrul'dan sürpriz! Efsane karakter geri dönüyor

Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına müjde! Efsane karakter, yeni bölüm ile birlikte diziye geri dönüyor.

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da büyük bir sürpriz yaşanıyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında, efsane karakter Baycu Noyan'ın geri döndüğü görülüyor.

Baycu Noyan geri dönüyor
Final yapacağı iddia edilen Diriliş Ertuğrul için bu söylentiler asılsız çıkarken, dizinin efsane karakteri Baycu Noyan, 116. bölüm ile diziye geri dönüyor. Yeni bölüm fragmanında bir döneme damgasını vuran Baycu Noyan, tüm gücünü toplayarak Ertuğrul Beyin karşısına yeniden çıkma hazırlığı yapıyor.
Baycu Noyan geri dönüyor Final yapacağı iddia edilen Diriliş Ertuğrul için bu söylentiler asılsız çıkarken, dizinin efsane karakteri Baycu Noyan, 116. bölüm ile diziye geri dönüyor. Yeni bölüm fragmanında bir döneme damgasını vuran Baycu Noyan, tüm gücünü toplayarak Ertuğrul Beyin karşısına yeniden çıkma hazırlığı yapıyor.
Baycu Noyan diziye nasıl veda etmişti?
Ertuğrul Bey, dizinin 60. bölümünde Noyan'ı öldürdüğünü söyler. Tarihi kaynaklarda ise Baycu Noyan'ın Ertuğrul Gazi tarafından öldürüldüğü şeklinde bir ibare yer almamaktadır. Bir rivayete göre, Noyan, Halife Mustasım Billah ile gizlice yazışmasından dolayı Bağdat'ın ele geçirilmesinden sonra Hülagü Han tarafından öldürtülmüştür.
Baycu Noyan diziye nasıl veda etmişti? Ertuğrul Bey, dizinin 60. bölümünde Noyan'ı öldürdüğünü söyler. Tarihi kaynaklarda ise Baycu Noyan'ın Ertuğrul Gazi tarafından öldürüldüğü şeklinde bir ibare yer almamaktadır. Bir rivayete göre, Noyan, Halife Mustasım Billah ile gizlice yazışmasından dolayı Bağdat'ın ele geçirilmesinden sonra Hülagü Han tarafından öldürtülmüştür.
Barış Bağcı hakkında
27 Mayıs 1975 Karaman doğumludur. Konya’da Selçuk Üniversite’sinde Konservatuar ve Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda yer aldıktan sonra oyunculuğuna İstanbul Devet Tiyatrosunda devam etmiştir. 2009 yılında ‘Nefes Vatan Sağolsun’ adlı sinema filminde bir üsteğmeni canlandırmıştır. 2011de ‘Küçük Hanımefendi’ dizisinde yer almıştır. 2012 yılındaysa baş rollerde Ezgi Mola’nın yer aldığı ‘Pazarları Hiç Sevmem’ adlı sinema filminde oynamıştır.
Barış Bağcı hakkında 27 Mayıs 1975 Karaman doğumludur. Konya’da Selçuk Üniversite’sinde Konservatuar ve Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk olarak Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda yer aldıktan sonra oyunculuğuna İstanbul Devet Tiyatrosunda devam etmiştir. 2009 yılında ‘Nefes Vatan Sağolsun’ adlı sinema filminde bir üsteğmeni canlandırmıştır. 2011de ‘Küçük Hanımefendi’ dizisinde yer almıştır. 2012 yılındaysa baş rollerde Ezgi Mola’nın yer aldığı ‘Pazarları Hiç Sevmem’ adlı sinema filminde oynamıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >