Diriliş Ertuğrul'un Halime Hatun'undan iddialı açıklamalar

Esra Bilgiç

"Gökhan'la evli olmaktan gurur duyuyorum"

Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ı Esra Bilgiç Töre, röportaj verdiği bir dergiye iddialı açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş camiasının gelini oldum"
Eşi ile tanıştıktan sonra hayatının futbola dönük olduğunu belirten Bilgiç: "Gökhan’la tanışana kadar futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi birlikte maç izliyoruz. Beşiktaş camiasının gelini oldum" dedi.
"Beşiktaş camiasının gelini oldum" Eşi ile tanıştıktan sonra hayatının futbola dönük olduğunu belirten Bilgiç: "Gökhan’la tanışana kadar futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Şimdi birlikte maç izliyoruz. Beşiktaş camiasının gelini oldum" dedi.
"Anne olmak istiyorum"
Hayalinden bahseden Töre: "Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Dizide genç bir anneyi oynuyorum. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz" dedi.
"Anne olmak istiyorum" Hayalinden bahseden Töre: "Başarılı bir futbolcu ile evli olmak benim için gurur. Dizide genç bir anneyi oynuyorum. Allah nasip ederse biz de çocuk sahibi olmak istiyoruz" dedi.
Esra Bilgiç hakkında
14 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Esra Bilgiç doğma büyüme Ankaralıdır.
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinde Halime Hatun'u canlandıran Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur
1.77 boyunda 50 kilo olan Esra Bilgiç "Halime Hatun" karakteriyle tüm yapımcıların dikkatini çekmiştir. Genç yaşına rağmen gösterdiği muhteşem oyunculuk ile gönülleri fetheden Bilgiç'in başka oyunculuk deneyimi yoktur.
Esra Bilgiç hakkında 14 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelen güzel oyuncu Esra Bilgiç doğma büyüme Ankaralıdır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinde Halime Hatun'u canlandıran Esra Bilgiç Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur 1.77 boyunda 50 kilo olan Esra Bilgiç "Halime Hatun" karakteriyle tüm yapımcıların dikkatini çekmiştir. Genç yaşına rağmen gösterdiği muhteşem oyunculuk ile gönülleri fetheden Bilgiç'in başka oyunculuk deneyimi yoktur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >