Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Burak Özçivit müjdesi

Engin Altan Düzyatan ve Burak Özçivit
Engin Altan Düzyatan ve Burak Özçivit

TRT'nin efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Burak Özçivit paylaşımı yaparak dizinin Diriliş Osman konseptiyle devam edeceğini Osman Gazi'yi ise Özçivit'in canlandıracağını açıklamıştı.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da Burak Özçivit'in rol alıp almayacağı, dizinin hayranları için uzun süredir merak konusuydu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Burak Özçivit ve Diriliş Osman dizisiyle ilgili açıklama yaptı. Bozdağ, Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in rol alacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bozdağ, "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

İlk bölüm fragmanı yayınlandı
Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon ilk bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Daha önce 17 Ekim Çarşamba günü dizinin yeni bölümü yayınlanacağı açıklanırken ekranlara özel bölüm geldi.
İlk bölüm fragmanı yayınlandı Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. sezon ilk bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Daha önce 17 Ekim Çarşamba günü dizinin yeni bölümü yayınlanacağı açıklanırken ekranlara özel bölüm geldi.
5. sezonun ne zaman başlayacağı belli değil
Dizinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.


Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul dizisinin devam dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yapmıştı.
5. sezonun ne zaman başlayacağı belli değil Dizinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul dizisinin devam dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi. Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman dizisi için ilk defa açıklama yapmıştı.
"Hepimize hayırlı olsun" 
Diriliş Ertuğrul dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Osman'ı başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Özçivit, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile birlikte olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak, "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunda bulundu.
"Hepimize hayırlı olsun" Diriliş Ertuğrul dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Osman'ı başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Özçivit, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile birlikte olan fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak, "Diriliş Osman ile yolculuğumuz başladı. Hepimize hayırlı olsun" yorumunda bulundu.
Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde ne olmuştu?
Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargahında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.


Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargahtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.
Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde ne olmuştu? Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargahında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargahtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >