Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi? Bakın şampiyon hangi yapım oldu

​Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi? Bakın şampiyon hangi yapım oldu
​Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi? Bakın şampiyon hangi yapım oldu

Osman Gazi'nin doğumu sosyal medyanın gündemine yerleşirken, en yakın rakibi yenmeye yetmedi.

Haftanın en güçlü rakiplerinin yarıştığı Çarşamba akşamının reyting sonuçları açıklandı. Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz'in ayrıştığı akşama sosyal medyada Diriliş, reytinglerde Sen Anlat Karadeniz damgasını vurdu.

Total grubu reyting sonuçları
Osman Gazi'nin doğumuyla sosyal medyanın gündemine oturan Diriliş, reytinglerde istediğini elde edemedi. Birinci Sen Anlat Karadeniz olurken, Diriliş Ertuğrul ise 12.62'lik reyting ile ikincilik de kalabildi. Ana haberlerde ilk iki ise Fox ve Show'un oldu. Müge Anlı, gündüz kuşağındaki üstünlüğünü sürdürdü.
Total grubu reyting sonuçları Osman Gazi'nin doğumuyla sosyal medyanın gündemine oturan Diriliş, reytinglerde istediğini elde edemedi. Birinci Sen Anlat Karadeniz olurken, Diriliş Ertuğrul ise 12.62'lik reyting ile ikincilik de kalabildi. Ana haberlerde ilk iki ise Fox ve Show'un oldu. Müge Anlı, gündüz kuşağındaki üstünlüğünü sürdürdü.
AB grubu reyting sonuçları
Osman Gazi'nin doğumuyla sosyal medyanın gündemine oturan Diriliş, AB grubunda zirveye yerleşti. Ana haberlerde ilk iki değişmezken, Yemekteyiz programı gündüz kuşağındaki üstünlüğünü AB'de sürdürdü.
AB grubu reyting sonuçları Osman Gazi'nin doğumuyla sosyal medyanın gündemine oturan Diriliş, AB grubunda zirveye yerleşti. Ana haberlerde ilk iki değişmezken, Yemekteyiz programı gündüz kuşağındaki üstünlüğünü AB'de sürdürdü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >