Diriliş Osman dizisinin setinden ilk kare geldi

Burak Özçivit'in oynayacağı Diriliş Osman dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak.
Burak Özçivit'in oynayacağı Diriliş Osman dizisi ATV ekranlarında yayınlanacak.

TRT'nin başarılı yapımları arasında gösterilen Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finali vererek 'Ertuğrul' kısmının sonuna geldi. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Diriliş Osman adı altında devam edecek olan hikayenin başrolü için başarılı oyuncu Burak Özçivit ile anlaştı. 1 yılı aşkın bir süredir rolüne hazırlanan Özçivit'in setten ilk karesi de geldi. At üstünde görülen oyuncunun eğitimlerine devam ettiği belirtildi.

TRT'nin başarılı yapımlarından biri olan Diriliş Ertuğrul dizisi 5 yıl süren ekran macerasını sonlandırdı. Sezon finali vererek 'Ertuğrul' kısmını bitiren ekip, Diriliş Osman adıyla yayınlanacak olan dizinin hazırlıklarına başladı.

Başrolünde başarılı oyuncu Burak Özçivit'in yer alacağı dizinin setinden ilk kare geldi.

Diriliş Osman'dan ilk kare geldi

ATV ekranlarında Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu niteliğinde çekilecek olan Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, rolü için eğitim almaya devam ediyor. Sevenlerinin heyecanla 'Osman' rolünde görmek istedikleri Özçivit, dizi için sıkı bir eğitim sürecine girdi. Okçuluk ve at binme dersleri alan başarılı oyuncu, ayrıca dövüş, kılıç ve aksiyon eğitimleri de aldı.

Diziyle ilgili gelen ilk kare ise Burak Özçivit'in atın üstünde çekilmiş bir fotoğrafı oldu.

Burak Özçivit, haftanın beş günü sekiz saat çalışma yapıyor
Burak Özçivit, haftanın beş günü sekiz saat çalışma yapıyor

Rol arkadaşı belli oldu

Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan Diriliş Osman dizisinin kadrosu şekillenmeye başladı. Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit'in partneri belli oldu. Özçivit'e TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hazal Subaşı'nın eşlik edeceği belirtildi.

Hazal Subaşı / Halka dizisinden bir kare
Hazal Subaşı / Halka dizisinden bir kare

TRT'nin Diriliş devri bitti

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Diriliş Osman bu yıl ekrana gelecek. Yapımcı Mehmet Bozdağ, Twitter adresinden dizinin yeni kanalını duyurdu. Bozdağ, “Diriliş serimiz Diriliş Osman olarak bu sezon ATV' de izleyicisiyle buluşacak. Yeni kanalımız ve yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >