Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in alacağı para belli oldu

Burak Özçivit, yeni dizisi için çalışmalara devam ediyor.
Burak Özçivit, yeni dizisi için çalışmalara devam ediyor.

Diriliş Osman dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Burak Özçivit'in bölüm başına alacağı para belli oldu. Özçivit, bölüm başına 325 bin TL kazanacak. Oyuncuya dizide Aslıhan Karalar eşlik edecek.

5 yıl boyunca TRT ekranlarında seyirciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncu kadrosu ve kurgusuyla reyting rekortmeni oldu. Her Çarşamba ekrana gelen ve güçlü bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, sezon finali yaparak hikayenin 'Ertuğrul' kısmını sonlandırdı. Yapımcı Mehmet Bozdağ, yeni dizisi Osman Gazi ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Diriliş Osman dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Burak Özçivit'in bölüm başına alacağı para belli oldu.

Bölüm başına 325 bin TL

Diriliş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit'in bölüm başına 325 bin TL alacağı öğrenildi. Oyuncunun aylık geliri 1 milyar 300 bin TL olacak. Özçivit, yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi için at binme ve kılıç dersleri alıyor. Oyuncuya dizide Aslıhan Karalar eşlik edecek.

Aslıhan Karalar
Aslıhan Karalar

At binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri alıyor

Aslıhan Karalar, Malhun Hatun rolü için hazırlıklara başladı. Karalar, Riva’da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimleri alıyor. Yapım için ayrıca tüm kadın oyuncuların, yemek pişirme dersi de aldığı öğrenildi.

Oyuncular haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Yeni proje yolda

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcılığını üstlenen ve herkesin beğenisini kazanan Mehmet Bozdağ yeni bir proje hazırlığında olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak film çekeceğini duyuran Bozdağ yeni dizisi Diriliş Osman'ın çekimlerine de devam ediyor.

Bozdağ Film'in çekeceği 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >