Diriliş'e bomba transfer! Ertuğrul'un yerine bakın kim geliyor

Diriliş
Diriliş

Yayınlandığı günden itibaren milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona bomba bir isimle başlıyor!

Yayınlandığı tarihten itibaren milyonlarca seyirciyi ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul, yeni sezona bomba bir isimle giriş yapıyor. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümüne dahil olacak isim, Osman Gazi karakterine hayat verecek.

Yerini Özçivit'e bıraktı!
Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul, bu sezon yerini Osman Gazi'ye bırakıyor. Burak Özçivit, Ertuğrul Bey'in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olan Osman Bey'i canlandırmaya hazırlanıyor. Oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı.Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle adından sıkça söz ettiren Burak Özçivit, Kara Sevda dizisindeki Kemal karakteriyle ise ününe ün kattı. Bu diziden sonra iki sezon boyunca ekranda yer almayan Özçivit, Kardeşim Benim 1 ve Kardeşim Benim 2 filmlerinin yanı sıra Can Feda filmiyle sinemada kendini gösterdi.
Yerini Özçivit'e bıraktı! Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde oynadığı Diriliş Ertuğrul, bu sezon yerini Osman Gazi'ye bırakıyor. Burak Özçivit, Ertuğrul Bey'in ölmesi ile başa geçen ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olan Osman Bey'i canlandırmaya hazırlanıyor. Oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı.Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle adından sıkça söz ettiren Burak Özçivit, Kara Sevda dizisindeki Kemal karakteriyle ise ününe ün kattı. Bu diziden sonra iki sezon boyunca ekranda yer almayan Özçivit, Kardeşim Benim 1 ve Kardeşim Benim 2 filmlerinin yanı sıra Can Feda filmiyle sinemada kendini gösterdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >