Diriliş'e rakip olacaktı, final yaptı!

Cihan
Cihan

Diriliş Ertuğrul'a rakip olacağı düşünülen Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı!

Yayın hayatına başladığından beri yükselişe geçemeyen Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı. TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a rekabet olacağı düşünülen dizi Mehmet Bir Cihan Fatihi, yurt dışı satışlarında da hüsrana uğradı.

Final kararı aldı!

                                    Yayın hayatına başladığı günden itibaren bir türlü yükselişe geçemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı. Yüksek maliyetli ve büyük prodüksiyonlu izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Haftalardır reytinglerde yükselişe geçerek başarı sağlamayı bekleyen dizi, giderek düşüş yaşamaya başlayınca final kararı aldı. Öte yandan yurt dışı satışları da hüsranla sonuçlandı.


Başrollerini Kenan İmizalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı tarihinde ekran serüvenini noktaladı.
Final kararı aldı! Yayın hayatına başladığı günden itibaren bir türlü yükselişe geçemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yaptı. Yüksek maliyetli ve büyük prodüksiyonlu izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Haftalardır reytinglerde yükselişe geçerek başarı sağlamayı bekleyen dizi, giderek düşüş yaşamaya başlayınca final kararı aldı. Öte yandan yurt dışı satışları da hüsranla sonuçlandı. Başrollerini Kenan İmizalıoğlu, Büşra Develi, Çetin Tekindor ve Hazal Filiz Küçükköse gibi isimlerin üstlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı tarihinde ekran serüvenini noktaladı.
Diriliş'e rakip olacaktı, final yaptı!

                                    Kanal D ekranlarında Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ve Konstantiniyye'yi fetih sürecinin işlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul arasında rekabet olacağı söylenmişti. Geniş kitle tarafından beğenilerek izlenen Diriliş Ertuğrul devam ederken Mehmet Bir Cihan Fatihi final yaptı.
Diriliş'e rakip olacaktı, final yaptı! Kanal D ekranlarında Fatih Sultan Mehmed'in hayatının ve Konstantiniyye'yi fetih sürecinin işlendiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul arasında rekabet olacağı söylenmişti. Geniş kitle tarafından beğenilerek izlenen Diriliş Ertuğrul devam ederken Mehmet Bir Cihan Fatihi final yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >