Diriliş'in başrol oyuncusuyla ikiz çıktı! Görenler şoke oluyor

Hande Soral
Hande Soral

Ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul'un oyuncusuyla ikiz çıktı!

Ünlü isimler arasında bulunan benzerlikler, sosyal medya gündeminden düşmüyor. Hande Soral ve Esra Bilgiç'in birbirlerine akrabaymışçasına benzerlikleri, herkesi şaşırtıyor. Siz benzettiniz mi?

Esra Bilgiç kimdir?
14 Ekim 1992'de Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.


Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisidir.
Esra Bilgiç kimdir? 14 Ekim 1992'de Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine üniversite mezuniyetinden sonra başlayan Bilgiç'in kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisidir.
Cumhurbaşkanı nikah şahidi oldu!
Dizide Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun olarak rol alan Bilgiç, 21 Ekim 2017 tarihinde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile evlendi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı; nikah şahitleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı.
Cumhurbaşkanı nikah şahidi oldu! Dizide Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun olarak rol alan Bilgiç, 21 Ekim 2017 tarihinde Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile evlendi. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı; nikah şahitleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vardı.
Hande Soral ile benzerliği çok konuşuluyor
Esra Bilgiç'in ünlü oyuncu Hande Soral'a benzerliği dikkatleri çeken bir detay arasında.
Hande Soral ile benzerliği çok konuşuluyor Esra Bilgiç'in ünlü oyuncu Hande Soral'a benzerliği dikkatleri çeken bir detay arasında.
Hande Soral kimdir?
2 şubat 1987 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen Hande Soral, kendisi gibi oyuncu Bensu Soral ve Bedirhan Soral ile kardeş. İlkokul ve ortaokulu Bursa'da bitiren genç oyuncu, lise öğrenimini yine Bursa'da İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite öğrenimi için İstanbul'a gelerek Bilgi Üniversite'sinin Psikoloji bölümünde eğitimini tamamladı.


2008 yılında Soral'ın 'Komedi Dükkanı' adlı programı izlemeye gitmesi ile tüm hayatı değişti. Tolga Çevik'in oynadığı Fırat Parlak'ın yönetmenlik yaptığı 'Komedi Dükkanı' adlı programda Çevik, Soral'ı misafir olarak sahneye çıkardı.


Yönetmen Parlak Soral'ın performansını beğendi ve ona oyuncu olayı teklif etti. Bu teklif üzerine Soral'ın tüm hayatı değişti.
Hande Soral kimdir? 2 şubat 1987 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya gelen Hande Soral, kendisi gibi oyuncu Bensu Soral ve Bedirhan Soral ile kardeş. İlkokul ve ortaokulu Bursa'da bitiren genç oyuncu, lise öğrenimini yine Bursa'da İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite öğrenimi için İstanbul'a gelerek Bilgi Üniversite'sinin Psikoloji bölümünde eğitimini tamamladı. 2008 yılında Soral'ın 'Komedi Dükkanı' adlı programı izlemeye gitmesi ile tüm hayatı değişti. Tolga Çevik'in oynadığı Fırat Parlak'ın yönetmenlik yaptığı 'Komedi Dükkanı' adlı programda Çevik, Soral'ı misafir olarak sahneye çıkardı. Yönetmen Parlak Soral'ın performansını beğendi ve ona oyuncu olayı teklif etti. Bu teklif üzerine Soral'ın tüm hayatı değişti.
Meslektaşıyla evlendi
Oyuncu Hande Soral ve meslektaşı İsmail Demirci aileleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle geçtiğimiz yıl dünya evine girdi.
Meslektaşıyla evlendi Oyuncu Hande Soral ve meslektaşı İsmail Demirci aileleri ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle geçtiğimiz yıl dünya evine girdi.
Sizce benziyorlar mı?
İki genç oyuncunun benzerlikleri ise herkes tarafından konuşuluyor.
Sizce benziyorlar mı? İki genç oyuncunun benzerlikleri ise herkes tarafından konuşuluyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >