Diyarbakır'da kayyum sonrası internet sitesi de makam odası da değişti

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum görevlendirilmesinin ardından şehrin bakıma alınan internet sitesi yenilenerek hizmete açıldı. Başkanın makam odasında da sürpriz değişiklikler oldu.

İçişleri Bakanlığı'nca 4 Kasım günü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum görevlendirilmesinin ardından, bir süre bakıma alınan belediyeye ait internet sayfası; Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak yeniden hizmete girdi. Aynı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında 25 Ekim akşamı gözaltına alınan ve 5 gün sonra çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce, "Silahlı terör örgütü üyesi olma" suçlamasıyla tutuklanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ın yerine, 4 Kasım günü Ankara'nın Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla'nın atanmasıyla belediye internet sayfası da geçici olarak hizmete kapandı.

www.diyarbakir.bel.tr adlı internet sayfası yapılan düzenleme ve bakımın ardından yeniden açıldı. Türkçe, Kürtçe, Zazaca ve İngilizce olarak hizmet veren internet sitesinde Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Başkankanlık gibi birçok sayıda kurumun internet sitelerine giriş için link verildiği görüldü.








Gülten Kışanak'ın odası

                                    Kışanak döneminde makam odasında yalnızca Diyarbakır il haritası asılıydı. (FOTO: T24)
Gülten Kışanak'ın odası Kışanak döneminde makam odasında yalnızca Diyarbakır il haritası asılıydı. (FOTO: T24)
Cumali Atilla'nın odası

                                    Görevlendirme ile atanan yeni Belediye Başkanı Cumali Atilla makam odasına Atatürk'ün portresini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını astı.
Cumali Atilla'nın odası Görevlendirme ile atanan yeni Belediye Başkanı Cumali Atilla makam odasına Atatürk'ün portresini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını astı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >