Dizideki şiddet sahneleri gerçek oldu: Sıfır Bir'in oyuncuları şişle adam kovaladı

Sıfır Bir dizisinin oyuncuları adam yaralamaktan gözaltına alındı. Oyunculardan biri tutuklanırken diğer serbest bırakıldı.
Sıfır Bir dizisinin oyuncuları adam yaralamaktan gözaltına alındı. Oyunculardan biri tutuklanırken diğer serbest bırakıldı.

Sıfır Bir dizisinin oyuncuları Adana'da kavgaya karıştı. H.A. ile A.H. isimli iki kişi restoranda yemek yerken, Sıfır Bir'in oyuncuları Cengizhan Y. ile B.A. geldi.Bir süre sonra iki grup arasında 'selamlaşma' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından oyuncular ellerindeki ciğer şişleriyle H.A. ile A.H.'yi kovaladı. Kovalanan kişilerin şikayetçi olması üzerine iki oyuncu gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

BluTV üzerinden yayınlanan Adana Sıfır Bir dizisi, şiddet sahneleriyle dikkati çekiyor. Dizi internet üzerinden yayınlanmasına rağmen içerisinde yer alan şiddet sahneleriyle gündeme geliyor.

Bu şiddet sahneleri de gerçek oldu. Dizinin oyuncularıCengizhan Y. ve Burak A., selamlaşma yüzünden tartıştıkları kişileri şişle kovaladılar. Şikayet üzerine gözaltına alınan oyunculardan biri tutuklandı.

Tartışma kavgaya dönüştü

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir restorana yemeğe giden oyuncular Cengizhan Y. ve Burak A., burada Hüseyin A. ve Abdullah H. ile selamlaşma yüzünden tartıştı.

Tartışma esnasında Cengizhan Y. ve Burak A. ellerine geçirdikleri şişle iki kişiyi kovaladı. Başka bir iş yerine sığınan 2 kişiyi darbeden Cengizhan Y, Hüseyin A'nın üzerindeki ruhsatlı silahını alarak kaçtı.

Biri tutuklandı diğeri serbest

Darp sonucu yaralanarak Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki kişi, şüphelilerden şikayetçi oldu. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda zanlıların, internet üzerinden yayınlanan Adana Sıfır Bir dizisinin oyuncuları olan Cengizhan Y. ve Burak A. olduğunu belirledi.

Sıfır Bir dizisi oyuncuları kavgaya karışarak gözaltına alınmıştı.
Sıfır Bir dizisi oyuncuları kavgaya karışarak gözaltına alınmıştı.

Ekiplerin yaptığı çalışmayla yakalanan şüphelilerden Cengizhan Y'nin üzerinde Hüseyin A'ya ait ruhsatlı silah bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan Cengizhan Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >