Diziler artık izlenmiyor! Perşembe akşamının reyting listesi açıklandı

reytingler
reytingler

İşte Perşembe akşamının değişiklikler ile dolu reyting sonuçları...

Perşembe akşamının merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Total'de birincilik Bizim Hikaye'nin olurken, Ab'de ise Vatanım Sensin zirveye yerleşti.


                                    Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu Bizim Hikaye dizisi, aldığı 7.722lik reyting ile birinci olmayı başardı. Özet bölümü ise 4.83'lük reyting ile 5. olabildi.
Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu Bizim Hikaye dizisi, aldığı 7.722lik reyting ile birinci olmayı başardı. Özet bölümü ise 4.83'lük reyting ile 5. olabildi.
Total

                                    Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu Bizim Hikaye dizisi, aldığı 7.722lik reyting ile birinci olmayı başardı. Özet bölümü ise 4.83'lük reyting ile 5. olabildi. Listenin şaşırtan kısmı ise Fox Ana Haber oldu. Bülten, aldığı 5.51'lik reyting ile 3. oldu. Survivor ise 2. oldu.
Total Hazal Kaya'nın başrolünde olduğu Bizim Hikaye dizisi, aldığı 7.722lik reyting ile birinci olmayı başardı. Özet bölümü ise 4.83'lük reyting ile 5. olabildi. Listenin şaşırtan kısmı ise Fox Ana Haber oldu. Bülten, aldığı 5.51'lik reyting ile 3. oldu. Survivor ise 2. oldu.
Ab
İkincilik sıralaması yine değişmezken birinci sırada ise Vatanım Sensin yer aldı. Mehmetçik Kut'ül Amare ise Ab'deki yükselişini sürdürdü. Ana haberlerde birincilik ise yine Fox Haber'in oldu, Survivor ise birinciliği burada da göremedi.
Ab İkincilik sıralaması yine değişmezken birinci sırada ise Vatanım Sensin yer aldı. Mehmetçik Kut'ül Amare ise Ab'deki yükselişini sürdürdü. Ana haberlerde birincilik ise yine Fox Haber'in oldu, Survivor ise birinciliği burada da göremedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >