Diziseverlere kahreden haber! İddialı dizi final yapıyor

Kumanda
Kumanda

Ekranların sevilen dizisi final kararı aldı, hayranları kahroldu!

Show TV ekranlarının iddialı dizilerinden Kalp Atışı, önümüzdeki hafta yayınlanacak son bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Final yapacak!
Yaz sezonunda fırtına gibi esen, ancak bu başarısını sürdüremeyen Show TV'nin iddialı dizisi Kalp Atışı final kararı aldı.
Final yapacak! Yaz sezonunda fırtına gibi esen, ancak bu başarısını sürdüremeyen Show TV'nin iddialı dizisi Kalp Atışı final kararı aldı.
İddialı bir giriş yapmıştı!
Sezona bomba gibi başlayan iddialı dizi Kalp Atışı, önümüzdeki hafta final bölümüyle ekrana gelecek.
İddialı bir giriş yapmıştı! Sezona bomba gibi başlayan iddialı dizi Kalp Atışı, önümüzdeki hafta final bölümüyle ekrana gelecek.
"Haftaya son bölümü oynayacak"​
Konuyla ilgili Posta gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "Girdiği nadastan bereketle çıkamadı  ve bitti" ifadelerini kullandı. Yar, "Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. 'Kalp Atışı' (Show TV) isimli diziye son bir şans verilmişti. Ama olmadı.. Beklenen reyting baremine gelemedi. Yeni gününde alternatif olamadı. Yaz aylarındaki yüksek nabzı tutturamadı. Girdiği nadastan bereketle çıkamadı. Ve bitti...


Haftaya son bölümü oynayacak" açıklamasında bulundu.
"Haftaya son bölümü oynayacak"​ Konuyla ilgili Posta gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan televizyon eleştirmeni Mesut Yar, "Girdiği nadastan bereketle çıkamadı ve bitti" ifadelerini kullandı. Yar, "Uzun uzadıya yazmaya gerek yok. 'Kalp Atışı' (Show TV) isimli diziye son bir şans verilmişti. Ama olmadı.. Beklenen reyting baremine gelemedi. Yeni gününde alternatif olamadı. Yaz aylarındaki yüksek nabzı tutturamadı. Girdiği nadastan bereketle çıkamadı. Ve bitti... Haftaya son bölümü oynayacak" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >