Dizisi erken final yapan ünlü oyuncu, sinema filmi ile geri dönüyor

​Dizisi erken final yapan ünlü oyuncu, sinema filmi ile geri dönüyor

Ünlü oyuncu, BKM ekibinin yeni çocuk filminde rol almaya hazırlanıyor.

Medyatava'nın haberine göre; "Bak Şu Bücüre" isimli film için hazırlıklar tam gaz ilerliyor. Filmin yönetmen koltuğunda efsane komedyen Levent Kırca'nın oğlu Umut Kırca oturacak. "Bak Şu Bücüre" filminin başrolünü bol ödüllü "İftarlık Gazoz" filmindeki başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan Berat Efe Parlar oynayacak. Berat Efe, 774 bin gişeye ulaşan "Bizim Köyün Şarkısı" filminde de başrol oynamıştı.

Bizim Köyün Şarkısı filmi gişede 800 bin barajına yaklaştı.
Bizim Köyün Şarkısı filmi gişede 800 bin barajına yaklaştı.

Seren Şirince'nin de kamera karşısına geçeceği filmin sürprizlerinden biri de Seçkin Özdemir... Son olarak "Tehlikeli Karım" dizisinde Gonca Vuslateri'yle başrolü paylaşan yakışıklı oyuncunun filmde konuk oyuncu olacağı öğrenildi. "Bak Şu Bücüre" filminde tek amacı annesinin bilgilerine ulaşmak olan hacker bir çocuğun maceraları beyaz perdeye taşınacak.

Ünlü oyuncu, son olarak Tehlikeli Karım adlı filmde rol almıştı. 
Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk ve DJ’lik de yapan Seçkin Özdemir, 5 Ağustos 1981 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında My Radio'da beş ay boyunca drivetime’da interaktif bir program gerçekleştirdi. 2004 yılının Ağustos ayında Number One TV'ye transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi gördü. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle ekran macerasına başlayan Seçkin Özdemir, 2011 yapımı Al Yazmalım ile dikkatleri üzerine çekti. Özge Özpirinçci ile başrolü üstlenen yakışıklı oyuncu, İlyas karakterine hayat verdi. Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl’da Leo’yu canlandıran Seçkin Özdemir, Racon, Kiralık Aşk, Ateşböceği ve Tehlikeli Karım dizilerinin başrollerinden biriydi.
Ünlü oyuncu, son olarak Tehlikeli Karım adlı filmde rol almıştı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk ve DJ’lik de yapan Seçkin Özdemir, 5 Ağustos 1981 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında My Radio'da beş ay boyunca drivetime’da interaktif bir program gerçekleştirdi. 2004 yılının Ağustos ayında Number One TV'ye transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde tiyatro eğitimi gördü. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle ekran macerasına başlayan Seçkin Özdemir, 2011 yapımı Al Yazmalım ile dikkatleri üzerine çekti. Özge Özpirinçci ile başrolü üstlenen yakışıklı oyuncu, İlyas karakterine hayat verdi. Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl’da Leo’yu canlandıran Seçkin Özdemir, Racon, Kiralık Aşk, Ateşböceği ve Tehlikeli Karım dizilerinin başrollerinden biriydi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >