'Doktorlar' farklı bir hikayeyle geri dönüyor: Yaz dizileri 2017

Fotoğraf: Show Tv
Fotoğraf: Show Tv

Her yaz televizyonların olmazsa olmazı 'yaz dizileri' çok yakında seyirciyle buluşacak. İşte 2017 yaz dizileri...

Doktorlar tekrarlarının ana vatanı televizyonlarda yaz sezonu çok yakında başlıyor. İzdivaç programlarının tatile girdiği günde üç beş defa yeni dizilerin ilk bölümlerinin tekrarlarının olduğu yaz sezonunda, meyveli isimleriyle son iki sezonda 'fakir ve asi ve güzel ve genç kız' ve 'zengin ama erdemli ve elbette yakışıklı ayrıca sosyete varisi adam' konseptiyle dikkat çeken dizilere yapımcılar doymamış olacak ki yenileri geliyor. Bu yaz diğerlerinden farklı olarak dram örneklerini de göreceğimiz ekranın, şimdiden merakla beklenen işi Kore uyarlaması Doktorlar açığını kapatması beklenen dizisi 'Kalp Atışı'... O vakit yeni bir yaz sezonu dizileri sezonunun "müjdesini" verelim. İşte bu yaz sezonunda ekrana gelecek diziler...

Kalp Atışı - Show Tv
Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi, Kore yapımı 'Doctors' uyarlaması... Kuzey Güney'in ardından Kara Para Aşk'ta gördüğümüz Öykü Karayel, başrolü Gökhan Alkan'la paylaşıyor.
Kalp Atışı - Show Tv Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi, Kore yapımı 'Doctors' uyarlaması... Kuzey Güney'in ardından Kara Para Aşk'ta gördüğümüz Öykü Karayel, başrolü Gökhan Alkan'la paylaşıyor.
Dolunay - Star 
Yaz dizilerinde görmeye alıştığımız Can Yaman ve Özge Gürel'i buluşturan proje, zengin iş adamı Ferit ve aşçı olmak isteyen Nazlı'nın hikayesini anlatacak.
Dolunay - Star Yaz dizilerinde görmeye alıştığımız Can Yaman ve Özge Gürel'i buluşturan proje, zengin iş adamı Ferit ve aşçı olmak isteyen Nazlı'nın hikayesini anlatacak.
Ateşböceği - Star 
Yeşilçam tadında yaz romantik komedisi olacağı söylenen dizinin başrollerinde, Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz var.
Ateşböceği - Star Yeşilçam tadında yaz romantik komedisi olacağı söylenen dizinin başrollerinde, Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz var.
Rüya - Show Tv
İki dram dizisinin çilekeş karakterlerine hayat veren oyuncular bir araya geliyor. Kara Sevda'dan Filiz Küçükköse ve Paramparça'dan Ceyhun Mengiroğlu'nun yer alacağı projenin yine zengin bir iş adamı ve fakir genç kız temasına sahip olacağı söyleniyor.
Rüya - Show Tv İki dram dizisinin çilekeş karakterlerine hayat veren oyuncular bir araya geliyor. Kara Sevda'dan Filiz Küçükköse ve Paramparça'dan Ceyhun Mengiroğlu'nun yer alacağı projenin yine zengin bir iş adamı ve fakir genç kız temasına sahip olacağı söyleniyor.
Kanatsız Kuşlar - ATV
Kırgın Çiçekler'e kardeş bir çilekeş dizi mi geliyor? Muhtemelen... Genç ve dört çocuklu bir annenin hayata tutunma macerası ve çocukların başından geçenleri konu alacak dizi çok yakında başlıyor.
Kanatsız Kuşlar - ATV Kırgın Çiçekler'e kardeş bir çilekeş dizi mi geliyor? Muhtemelen... Genç ve dört çocuklu bir annenin hayata tutunma macerası ve çocukların başından geçenleri konu alacak dizi çok yakında başlıyor.
Kırık Bir Aşk Hikayesi - Fox
Yine bir Kore uyarlaması... Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde olacağı dizi Fox'ta ekrana gelecek.
Kırık Bir Aşk Hikayesi - Fox Yine bir Kore uyarlaması... Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerinde olacağı dizi Fox'ta ekrana gelecek.
Deli Gönül - Fox
Yer Gök Aşk'ın ardından bir kez daha bir projede bir araya gelecek olan Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış'ın başrollerinde olduğu dizi Fox'ta ekrana gelecek.
Deli Gönül - Fox Yer Gök Aşk'ın ardından bir kez daha bir projede bir araya gelecek olan Tuvana Türkay ve Murat Ünalmış'ın başrollerinde olduğu dizi Fox'ta ekrana gelecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >