Doktoru kandırdılar, 93 bin dolara 'Alaaddin'in sihirli lambasını' sattılar

Arşiv
Arşiv

Hindistan'da ilginç bir olay yaşandı. İki dolandırıcı, Alaaddin'in Sihirli Lambası olduğunu iddia ettikleri lambayı bir doktora tam 93 bin dolara sattı. Lambadan cin çıkmayınca kandırıldığını anlayan doktor polise şikayette bulundu. Polis, iki dolandırıcının gözaltına alındığını açıkladı.

Hindistan’da bir doktora geçen Pazar günü 93 bin dolara"Alaaddin'in Lambası" olduğunu iddia ettikleri nesneyi satan iki dolandırıcı, polis tarafından gözaltına alındı. Dolandırıcılardan birinin satış esnasında, masaldaki cin gibi giyinerek lambadan çıkmış gibi yaptığı ve doktoru bu şekilde kandırdıkları ifade edildi.

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletinde Laeek Khan adlı doktor, polise başvurarak iki kişinin kendisine Alaaddin’in Lambası’nı sattığını ancak satın aldıktan sonra 'lambayı' ovuşturduğunda dileklerini yerine getireceğine inandığı cinin ortaya çıkmaması üzerine dolandırıldığını anladığını ifade etti. Polis, Khan’ın nesneye 93 bin dolar ödediğini belirterek iki dolandırıcıyı Perşembe günü gözaltına aldıklarını açıkladı.

Doktor, lambadan cin çıkmayınca kandırıldığını anladı
Doktor, lambadan cin çıkmayınca kandırıldığını anladı

Cinin kılık değiştirmiş dolandırıcı olduğunu sonra anladı

Hindistan yerel basınında çıkan haberlere göre Dr. Khan, şikayetinde adamlardan birinin satış sırasında lambadan bir cin çıkardığını söyledi. Dr Khan'ın, daha sonra cinin aslında kılık değiştirmiş dolandırıcılardan biri olduğunu fark ederek polise şikayetçi olduğu bildirildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >