Dövüş filmlerinin en ünlü ismiydi! Son haliyle sevenlerini korkuttu

​Dövüş filmlerinin en ünlü ismiydi! Son haliyle sevenlerini korkuttu

Dövüş filmlerinin ünlü aktörü ve dövüş sanatı ustası Jet Li'nin sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafı hayranlarını korkuttu.

Dünya dövüş sanatının ünlü ismi Jet Li, son haliyle görenleri korkuttu. Dünya üzerinde milyonlarca hayranı bulunan Jet Li'yi görenler, sanatçının hasta olduğunu düşünmeye başladı. Konu hakkında açıklama, Li'nin menajerinden geldi.

Sanatçının aynı anda; hipertiroidizim, kalp rahatsızlığı, geçmişte yaşadığı bacak ve omurga kazaları gibi birçok hastalıkla boğuştuğu belirtildi.

Li, son olarak, dört yıl önce vizyona giren, Cehennem Melekleri 3 filminde Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Bruce Willis ve Harrison Ford gibi isimlerden oluşan efsanevi bir kadroyla beyaz perdeye çıkmıştı.

Jet Li

2013 yılında, emekli Wu Shu Şampiyonu olan Jet Li'nin doktoru sanatçıya iki seçenek sunmuştu: Ya aksiyon filmleri çekmeye devam edecekti ya da kalan hayatını tekerlekli sandalyeye bağlı olarak geçirecekti. Li, oluşan bu durumun ardından setlerden uzaklaşmak zorunda kalmıştı.

İşte Li'nin son hali
İşte Li'nin son hali
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >