Dr. Dolittle filminden ilk fragman geldi

 Dr. Dolittle fragmanından ​Robert Downey.
Dr. Dolittle fragmanından ​Robert Downey.

Robert Downey, Marvel Evreni'nin ardından çektiği ilk film olan Dr. Dolittle ile uyarlaması ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Downey Jr., filmde hayvanlarla konuşabilen Dr. Dolittle karakterini canlandırıyor. 17 Ocak 2020’de yayınlanacak olan filme dair ilk fragman da geldi.

2017 yılında hazırlıklarına başlanan Dr.Dolittle filminin ilk fragmanı yayınlandı. Sinema dünyasının klasiklerinden kabul edilen Dr. Dolittle serisinin yeni uyarlaması olan filmin başrolünde ise oldukça tanıdık bir isim var.

Marvel filmlerinden tanıdığımız Robert Downey Jr., Dr. Dolittle ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Film 2020 yılında vizyona girecek

Hugh Lofting’in ünlü çocuk kitabı Doktor Dolittle’ın hikayesi, 1998 yılında sinemaya uyarlandı. 1998 yılındaki uyarlamada, hayvanlarla konuşabilen Doktor Dolittle rolünde Eddie Murphy karşımıza çıktı. Yeniden çekilen ve çalışmalarına 2017 yılında başlanan proje de bu sefer Dr. Dolittle karakterini Robert Downey Jr. canlandıracak.

Downey, Marvel filmlerinin ardından ilk kez bir başka yapımda karşımızda olacak. 17 Ocak 2020’de vizyona girmesi beklenen filme dair ilk fragman da geldi.

  • Detayları öğrenmek için filmin yayınlanacağı güne dair heyecanla beklemek gerekiyor!

Dr. Dolittle filminin oyuncu kadrosu

Filmde en çok ilgimizi çeken ve merakımızı körükleyen oyuncu Robert Downey Jr. Marvel'in demir adamını başka bir proje de izlemek heyecan verici olacak!

Ancak Dr. Dolittle filminin genel olarak oyuncu kadrosuna baktığımızda hepsi çok kaliteli ve yetenekli. Downey Jr.’ın yanı sıra Antonio Banderas ve Michael Sheen gibi usta isimlerde filmde karşımıza çıkacak.

  • Ayrıca filmin seslendirme kadrosunda Tom Holland, Selena Gomez, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, John Cena, Emma Thompson, Marion Cotillard, Ralph Fiennes ve Craig Robinson yer alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >