Düğünlerini 48 tavukla yapan çift, yüzüklerini de onlara emanet etti

48 tavukla düğün
48 tavukla düğün

En özel günlerini tavuklarıyla geçiren çift, dünyanın en değişik bir düğünlerinden birine imza attı.

Yüzükleri taşıdılar
Tavukları çok seven gelin ve damat, gelen misafirlerin karşısına çıktıkları ilginç kostümleriyle de şaşırttı. Tavuklarına ise örgülü mavi bir elbise diken gelin, onlara yüzük taşıyıcılık görevini de verdi.
Yüzükleri taşıdılar Tavukları çok seven gelin ve damat, gelen misafirlerin karşısına çıktıkları ilginç kostümleriyle de şaşırttı. Tavuklarına ise örgülü mavi bir elbise diken gelin, onlara yüzük taşıyıcılık görevini de verdi.
"Misafirler de eğlendi"
Çiftin tavuk sevgisi, 4 yıl önce kurtardıkları bir tavuktan geliyor. Gelin Lizzie, bütün düğünün tavuk temasıyla geçtiğini ve grup fotoğraflarından, tavuk gibi gözükmek için üretilen kırmızı lateks eldivenlere kadar birçok detayın misafirleri çok eğlendirdiğini söylüyor.

Ky ve Lizzie ise aynı evin görevlileri olarak çalışırken 12 sene önce tanıştıklarını belirtti.
"Misafirler de eğlendi" Çiftin tavuk sevgisi, 4 yıl önce kurtardıkları bir tavuktan geliyor. Gelin Lizzie, bütün düğünün tavuk temasıyla geçtiğini ve grup fotoğraflarından, tavuk gibi gözükmek için üretilen kırmızı lateks eldivenlere kadar birçok detayın misafirleri çok eğlendirdiğini söylüyor. Ky ve Lizzie ise aynı evin görevlileri olarak çalışırken 12 sene önce tanıştıklarını belirtti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >