Düğünü çok konuşulmuştu: Kadir Ezildi bu kez hamamlı eviyle gündem oldu

Kadir Ezildi ve eşi Gamze Türkmen
Kadir Ezildi ve eşi Gamze Türkmen

“En Hamarat Benim” programının sunuculuğunu üstlenen Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta nişanlısı Gamze Ezildi ile hayatını birleştirdi. Düğünleriyle gündem olan çift, balayı sonrası ilk kez evlerinin kapılarını açtı. Ezildi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı lüks ev paylaşımı, kısa sürede büyük ilgi gördü. Özellikle evin içerisinde yer alan özel tasarım hamam, kullanıcıların en çok konuştuğu detaylardan biri oldu.

Sosyal medya fenomeni ve “En Hamarat Benim” programının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta nişanlısı Gamze Ezildi ile dünyaevine girdi. Düğünleriyle sosyal medyada geniş yankı uyandıran çift, balayı dönüşü yeni evlerini ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Ezildi, temizlik konusundaki titizliğiyle bilinirken, evinin her köşesini detaylı bir şekilde sosyal medya hesabından gözler önüne serdi.

Lüks detayların öne çıktığı evde en dikkat çeken alan ise özel olarak yaptırılan hamam oldu. Ev turunun paylaşılmasıyla birlikte özellikle bu bölüm sosyal medyada en çok konuşulan detay haline geldi.

Balayını Mısır’da geçiren Ezildi çifti, ev paylaşımıyla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı. Takipçileri, “Evin çok güzel, güle güle oturun” gibi yorumlarla beğenilerini dile getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >