Dünyaca ünlü Güney Koreli şarkıcı ölü bulundu

Güney Koreli şarkıcı Sulli evinde ölü bulundu.
Güney Koreli şarkıcı Sulli evinde ölü bulundu.

Güney Kore'de F (x) grubunun eski üyelerinden biri olan ünlü şarkıcı Sulli, evinde ölü bulundu. Seongnam'daki rezidansında ölü bulunan şarkıcının intihar etmiş olabileceği belirtildi.

Güney Kore'de F (x) grubuyla adını duyuran dünyaca ünlü şarkıcı Choi Jin-ri evinde ölü bulundu. 2009 yılında F (x) grubuna katılarak Sulli ismi ile ünlenen Jin - ri'nin intihar ettiği düşünülüyor.

  • Şarkıcının ölümünün ardından Güney Kore'de linç kültürü ve siber zorbalık yeniden gündeme geldi.

Depresyonla mücadele ediyordu

Seongnam'daki rezidansında 15.21 sıralarında ölü bulunan Choi Jin ri isimli şarkıcının uzun zamandır depresyonla mücadele ettiği belirtildi.

Yonhap haber ajansının aktardığına göre polis intihar notu bulmadığını ama ortada başka bir suç delili olmadığı için bu ihtimal üzerinde durduklarını belirtti. Polislerin yaptığı açıklamada, "Choi'nin evde yalnız yaşadığı sanılıyor. Hayatına son verdiği anlaşılıyor ama diğer ihtimalleri de değerlendiriyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Güney Koreli şarkıcı Sulli
Güney Koreli şarkıcı Sulli

'Yorgunum'

2015 yılında oyuncu olmak için F (x) grubundan ayrılan Sulli o dönem, ''Çok fazla baskı altındaydım. Sık sık korkmuş hissediyordum. Çok fazla baskı hissediyorduk. Birinin bana yapmamı söylediği şeyi nedenini bilmeden yapıyordum.

Bir noktada, bunu neden yapmam gerektiğini ve ne için yaptığımı anlamaya ve merak etmeye başladım… Çok yorgun olduğumu söyledim ama kimse beni dinlemedi. Yalnız olduğumu hissettim'' ifadeleriyle durumu açıklamış. Depresyona girdiği söylenen şarkıcının bu sözleri durumu özetler nitelikte.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >