Dünyaca ünlü isim yeni evine servet ödedi

Dünyaca ünlü isim yeni evine ​servet ödüyor

Dünyaca ünlü isim, yeni evine servet ödedi. Ev içerisinde, 12 yatak odası, 13 banyo, 3 mutfak, mahzen ve farklı boyutlarda birkaç oturma odası bulunuyor.

Dünyaca ünlü müzisyen Marc Anthony, Florida Coral Gables’te bulunan ve bir dönem Facundo Bacardi’ye ait olan malikaneyi satın aldı.

Sanatçının, sekiz yıldır tadilatta olan malikanesi için 19 milyon doları (yaklaşık 92 milyon TL) gözden çıkardığı iddia edildi. Kısa süre sonra taşınacağı malikanede; 12 yatak odası, 13 banyo, 3 mutfak, mahzen ve farklı boyutlarda birkaç oturma odası bulunuyor.

Marc Anthony ve Jennifer Lopez
Marc Anthony ve Jennifer Lopez

Yedi yıllık evliliğin ardından 2011’de Jennifer Lopez’den ayrılık kararı alan Marc Anthony'nin bu evlilikten ikiz çocukları var.

Marc Anthony kimdir?

Marc Anthony
Marc Anthony

16 Eylül 1968 tarihinde New York’da dünyaya gelmiştir. Kariyerine Underground New York House’da vokalist olarak başlamıştır.’Menudo’ ve ‘Latin Rascals’ ile küçük çaplı konserlere imza atan Marc Anthony, 1990’da şarkı sözleri yazmaya başlamıştır.

1993’te ilk İspanyol albümü Otra Nota’yı çıkaran sanatçı, 1995’te, ‘Todo asu tiempo’ adlı başka bir salsa albümü çıkarmıştır. Albümün başarısıyla beraber ABD’de giderek daha fazla tanınmaya başlamıştır.

Bu süre zarfında oyunculuk kariyerine ufak rollerde görünerek başlayan Anthony, 1999’da üçüncü albümü Contra La Coriente’yi çıkarmıştır. HBO’da yayınlanan Marc Anthony: Madison Square Garden’dan Konser adlı özel bir TV şovu da yapan Anthony, dizi ve filmler için soundtrack de üretmiştir.

2001’de başka bir İspanyol albümü Libr’yi çıkarak ünlü sanatçı, 2004’te Latin pop albümü Amar Sin Mentiras’ı çıkarmıştır. 2000’lerin sonlarında, Jose Jose, Juan Gabriel gibi en büyük Latin sanatçılarla düet yaptığı Sigo Siendo Yo (2006) ve Iconos (2010) albümlerini çıkaran Anthony, 2007’de büyük salsa sanatçısı Hector Lavoe’nun hayatının anlatıldığı El Cantante adlı filmde rol almıştır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >