Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis, Nusret Gökçe'ye geldi

Bruce Willis, Nusret Gökçe'nin restoranında

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladı. Gökçe, ünlü oyuncunun ziyaret anını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

'Saltbae' hareketiyle dünya çapında üne kavuşan işletmeci Nusret Gökçe, ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Gökçe, dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'i restoranında ağırladığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Bruce Willis kimdir?
19 Mart 1955 tarihinde Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak Almanya'nın Idar-Oberstein kentinde dünyaya geldi. Gerçek adı Walter Bruce Willis'dir. 1957'de ailesi Amerika'ya geri döndü. Çok başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmeyen Willis için gençliğinde tiyatro, blues, mızıka çalmak hayattaki en önemli şeylerdi. Pek çok kez okuldan ayrıldı, tekrar döndü, pek çok işe girip çıktı ve en sonunda kendisinin oyuncu olmak istediğinde karar kıldı. Çocukluk yıllarını New Jersey'de geçirmiş, daha sonra New York'a yerleşmiştir. Tiyatro sahnesinde az biraz toz yutmasının ve Levi'S reklamlarında gözükmesinin ardından 3000 adayın başvurduğu rolü kaptı ve ABC'nin ünlü dizisi Mavi Ay'ın David Addison'ı oldu. Bu rolüyle, 1986/87'de Emmy En İyi Erkek Başrol Oyuncusu ödülünü aldı. Pulp Fiction, 12 Monkeys, Breakfast of Champions gibi usta yönetmenlerin yapımlarında oyunculuk gücünü kanıtladığı gibi büyük maliyetleri olan Hollywood filmlerinde de oynadı. Armageddon, Jackal, Gecenin Rengi gibi. Luc Besson'la 5th Element'da beraber çalıştı.
Bruce Willis kimdir? 19 Mart 1955 tarihinde Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak Almanya'nın Idar-Oberstein kentinde dünyaya geldi. Gerçek adı Walter Bruce Willis'dir. 1957'de ailesi Amerika'ya geri döndü. Çok başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmeyen Willis için gençliğinde tiyatro, blues, mızıka çalmak hayattaki en önemli şeylerdi. Pek çok kez okuldan ayrıldı, tekrar döndü, pek çok işe girip çıktı ve en sonunda kendisinin oyuncu olmak istediğinde karar kıldı. Çocukluk yıllarını New Jersey'de geçirmiş, daha sonra New York'a yerleşmiştir. Tiyatro sahnesinde az biraz toz yutmasının ve Levi'S reklamlarında gözükmesinin ardından 3000 adayın başvurduğu rolü kaptı ve ABC'nin ünlü dizisi Mavi Ay'ın David Addison'ı oldu. Bu rolüyle, 1986/87'de Emmy En İyi Erkek Başrol Oyuncusu ödülünü aldı. Pulp Fiction, 12 Monkeys, Breakfast of Champions gibi usta yönetmenlerin yapımlarında oyunculuk gücünü kanıtladığı gibi büyük maliyetleri olan Hollywood filmlerinde de oynadı. Armageddon, Jackal, Gecenin Rengi gibi. Luc Besson'la 5th Element'da beraber çalıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >