Dünyaca ünlü sanatçı fabrika satış mağazasından alışveriş yaptı, görenler şoke oldu!

Adele
Adele

Albümleri milyonlar satan dünyaca ünlü şarkıcının bu halini görenler şaşırıyor.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, albüm satışları ile rekor kıran bir isim. Çıktığı son dünya turnesinde yaklaşık 140,000 pound değerinde bileti satılan Adale, görenleri şaşırtan bir davranışa imza attı.

Adele hakkında

                                    5 Mayıs 1988’de Enfield, Kuzey Londra, İngiltere’de dünyaya gelmiştir. İngiliz soul-jazz sanatçısıdır. 21 yaşında kazandığı 2 Grammy ödülüyle çok iyi bir çıkış yakalamıştır. Küçük yaşta Etta James ve Ella Fitzgerald’ın müzikleriyle tanışan müzisyen; mezunlar listesinde Amy Winehouse, Katie Melua, Leona Lewis ve Kate Nash gibi ünlülerin kulu BRIT School’u bitirmiştir. Okulu bitirdikten sonra internet ortamından 2 şarkıyı dinleyenlerin beğenisine sunmuş ve ardından İngiltere’de küçük mekanlarda sahne almaya başlamıştır. Birlikte küçük çaplı turnelere çıktığı isimler arasında Jamie T., Raul Midon, Devendra Banhart, Amos Lee ve Keren Ann’de bulunmaktadır.Sanatçının ilk kaydı “Hometown Glory”, 22 Ekim 2007’de yayımlandı. 2004’te açtığı Myspace sayfası sayesinde belli bir hayran kitlesi edinmiş ve plak şirketlerinin ilgisini çekmiştir. 2008 başında çıkardığı 19 isimli albümü ve “Chasing Pavements” single’ı ile tanınmış ve İngiltere Albüm Listesi’nde 1 numara ve bu albümü toplamda 500.000 kopya satmayı başarmıştır.
Adele hakkında 5 Mayıs 1988’de Enfield, Kuzey Londra, İngiltere’de dünyaya gelmiştir. İngiliz soul-jazz sanatçısıdır. 21 yaşında kazandığı 2 Grammy ödülüyle çok iyi bir çıkış yakalamıştır. Küçük yaşta Etta James ve Ella Fitzgerald’ın müzikleriyle tanışan müzisyen; mezunlar listesinde Amy Winehouse, Katie Melua, Leona Lewis ve Kate Nash gibi ünlülerin kulu BRIT School’u bitirmiştir. Okulu bitirdikten sonra internet ortamından 2 şarkıyı dinleyenlerin beğenisine sunmuş ve ardından İngiltere’de küçük mekanlarda sahne almaya başlamıştır. Birlikte küçük çaplı turnelere çıktığı isimler arasında Jamie T., Raul Midon, Devendra Banhart, Amos Lee ve Keren Ann’de bulunmaktadır.Sanatçının ilk kaydı “Hometown Glory”, 22 Ekim 2007’de yayımlandı. 2004’te açtığı Myspace sayfası sayesinde belli bir hayran kitlesi edinmiş ve plak şirketlerinin ilgisini çekmiştir. 2008 başında çıkardığı 19 isimli albümü ve “Chasing Pavements” single’ı ile tanınmış ve İngiltere Albüm Listesi’nde 1 numara ve bu albümü toplamda 500.000 kopya satmayı başarmıştır.
İşte Adele'nin alışveriş yapma anı
İşte Adele'nin alışveriş yapma anı
Görenler şaşırdı

                                    Adele'yi bu haliyle görenler şaşkınlarını gizleyemezken, Adele önce alt katta daha sonra ise çocuk katında alışverişini yapmaya devam etti.
Görenler şaşırdı Adele'yi bu haliyle görenler şaşkınlarını gizleyemezken, Adele önce alt katta daha sonra ise çocuk katında alışverişini yapmaya devam etti.

                                    Müzik sektöründeki başarısıyla adından söz ettiren ve en zengin İngiliz şarkıcılar listesinde yer alan Adele, bir markanın fabrika satış mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi.
Müzik sektöründeki başarısıyla adından söz ettiren ve en zengin İngiliz şarkıcılar listesinde yer alan Adele, bir markanın fabrika satış mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >