Kayıtdışı dizisinin senaryo ekibi değişti iddiası

kayıtdışı
kayıtdışı

İlk bölümü yayınlandı, ayrılık dedikoduları başladı...

Erkan Petekkaya'nın FOX için çekilen yeni dizisi "Kayıtdışı" pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Ancak yüksek bütçeli dizinin reyting karnesi, ne yapımcıyı, ne de kanalı memnun etmemiş, dizinin genel yapısı da seyircinin yüksek beklentisini karşılayamamıştı.

Bu tablonun ardından dizinin senaristleri Şahin Altuğ ve Caner Güler'le yolların ayrıldığı iddiası gündeme geldi. Dizi piyasasında kulaktan kulağa yayılan bu iddiayı sorduğumuz senarist Şahin Altuğ, "İlk bölüm sonrası böyle bir beklenti doğmuş olabilir ama biz işimizin başındayız" dedi.

Yapım şirketi yetkilisi de "İnandığımız bir senaryo ekibiyle çalışıyor ve yolumuza devam ediyoruz. Bir değişim sözkonusu değil" açıklamasını yaptı. Diziyle ilgili konuşulan bir diğer iddia da ekibe senarist takviyesi yapıldığı yönünde...

Öte yandan Erkan Petekkaya'ya başrolde Songül Öden ve Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği dizinin kalabalık ve güçlü kadrosuna Yeşilçam'ın usta ismi Ahmet Mekin de katıldı. İstanbul dışında yaşayan Mekin, dizinin bazı bölümlerinde ortaya çıkıp olayların çözümüne yardımcı olacak.

Kaynak: Medya Tava

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >