Duyunca çok şaşıracaksınız! Hiçbiri Akalın'ın haberi kadar konuşulmadı

Akalın
Akalın

Harun Kolçak'ın ölüm haberi bile Demet Akalın kadar konuşulmadı!

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) her ay düzenli hazırladığı, magazin ve sanat dünyasında yaşanan gelişmeleri içeren Temmuz ayı raporu açıklandı.

Harun Kolçak ikinci sırada yer aldı
Demet Akalın'ın ilk sırada yer aldığı listede ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan Harun Kolçak, 4 bin 53 habere konu olarak listenin ikinci sırasında yer aldı.
Harun Kolçak ikinci sırada yer aldı Demet Akalın'ın ilk sırada yer aldığı listede ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan Harun Kolçak, 4 bin 53 habere konu olarak listenin ikinci sırasında yer aldı.
Lider Demet Akalın
Ünlü popçu Demet Akalın, verdiği konserleriyle yaz sezonuna hızlı girerken sevenlerini de coşturmaya devam etti. Yaz sezonunu çalışarak geçiren ünlüler arasında yer alan Demet Akalın'ı, eşi ve kızı da yalnız bırakmadı. Rapora göre, Demet Akalın 5 bin 184 haberle listenin zirvesinde yer aldı.
Lider Demet Akalın Ünlü popçu Demet Akalın, verdiği konserleriyle yaz sezonuna hızlı girerken sevenlerini de coşturmaya devam etti. Yaz sezonunu çalışarak geçiren ünlüler arasında yer alan Demet Akalın'ı, eşi ve kızı da yalnız bırakmadı. Rapora göre, Demet Akalın 5 bin 184 haberle listenin zirvesinde yer aldı.
Tarkan üçüncü sırada
Megastar Tarkan'ın geçtiğimiz ay merakla beklenen albümü sevenleriyle buluşurken, şimdilerde ise yaz sezonunda verdiği konserlerle adından söz ettirdi. Tarkan, 3 bin 812 haberle listenin üçüncü sırasında yer aldı.
Tarkan üçüncü sırada Megastar Tarkan'ın geçtiğimiz ay merakla beklenen albümü sevenleriyle buluşurken, şimdilerde ise yaz sezonunda verdiği konserlerle adından söz ettirdi. Tarkan, 3 bin 812 haberle listenin üçüncü sırasında yer aldı.
Onlar sekizinci sırada!
Eylül ayında nikah masasına oturacak olan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çifti hazırlıklarına devam ederken, sosyal medya üzerinden de düğün hazırlıklarını takipçileriyle paylaştı. Acun Ilıcalı, 2 bin 384 haberle listenin sekizinci sırasında yer aldı.
Onlar sekizinci sırada! Eylül ayında nikah masasına oturacak olan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çifti hazırlıklarına devam ederken, sosyal medya üzerinden de düğün hazırlıklarını takipçileriyle paylaştı. Acun Ilıcalı, 2 bin 384 haberle listenin sekizinci sırasında yer aldı.
24 saatte 5 milyon
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari' adlı yeni şarkısının klibiyle adından söz ettirdi. Youtube'da en çok dinlenen Türkçe şarkı rekorunu elinde tutan Aleyna Tilki, ilk 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek rekor kırdı. Genç şarkıcı, bin 464 habere konu edildi.
24 saatte 5 milyon Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 'Sen Olsan Bari' adlı yeni şarkısının klibiyle adından söz ettirdi. Youtube'da en çok dinlenen Türkçe şarkı rekorunu elinde tutan Aleyna Tilki, ilk 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek rekor kırdı. Genç şarkıcı, bin 464 habere konu edildi.
İşte o liste!
Medya Takip Merkezi'nin (MTM) hazırladığı liste...
İşte o liste! Medya Takip Merkezi'nin (MTM) hazırladığı liste...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >