Duyunca şaşıracaksınız: Adile Naşit'in veliahtı yıllar evvel açıklanmış

Adile Naşit

Usta sanatçı Adile Naşit'in veliahtı olarak açıklanan ismi öğrenince çok şaşıracaksınız. Çünkü o, Türk tiyatro ve sinemasının marka isimlerinden biri.

"Öz kızı olsa bu kadar benzer"

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Yasemin Yalçın ve Adile Naşit'in yıllar evvel bir araya geldikleri ve Yalçın'ın, Naşit'in veliahtı olarak kabul edildiği ortaya çıktı. Naşit, Yalçın için "Öz kızım olsa bu kadar benzer" yorumunda bulunuyor.
"Öz kızı olsa bu kadar benzer" Yasemin Yalçın ve Adile Naşit'in yıllar evvel bir araya geldikleri ve Yalçın'ın, Naşit'in veliahtı olarak kabul edildiği ortaya çıktı. Naşit, Yalçın için "Öz kızım olsa bu kadar benzer" yorumunda bulunuyor.
32 yaşında "En iyi komedyen" ödülü

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Yasemin Yalçın, başarı merdivenlerini hızlı çıkan isimlerden oldu. Sürahi Hanım'ı oynamaya başladığında 23 yaşında olan Yalçın, en iyi komedyen ödülünü kazandığında ise 32 yaşındaydı.
32 yaşında "En iyi komedyen" ödülü Yasemin Yalçın, başarı merdivenlerini hızlı çıkan isimlerden oldu. Sürahi Hanım'ı oynamaya başladığında 23 yaşında olan Yalçın, en iyi komedyen ödülünü kazandığında ise 32 yaşındaydı.
Kemal Sunal ile iki filmde başrol 

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kemal Sunal ile iki filmde başrol oynayan Yalçın, bu başarısıyla konservatuar arkadaşlarından daha kısa sürede şöhret olmayı başarmıştı. Aynı yıllarda skeç çalışmalarını ve tiyatro çalışmalarını da konservartuar arkadaşları Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Uğurlu gibi isimler ile sürdürüyordu.
Kemal Sunal ile iki filmde başrol Kemal Sunal ile iki filmde başrol oynayan Yalçın, bu başarısıyla konservatuar arkadaşlarından daha kısa sürede şöhret olmayı başarmıştı. Aynı yıllarda skeç çalışmalarını ve tiyatro çalışmalarını da konservartuar arkadaşları Demet Akbağ, Yılmaz Erdoğan ve Ahmet Uğurlu gibi isimler ile sürdürüyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >