Düzce'de dehşet: Askerden dönen genç mezarlıkta gömülü bulundu

Sertan Yalçın
Sertan Yalçın

Düzce'de askerden dönen 21 yaşındaki Sertan Yalçın arkadaşlarıyla buluştuktan sonra geri dönmedi. Aile üyelerinin yetkililere haber vermesinin ardından gencin bulunması için detaylı çalışma başlatıldı. Aramalar sonucu Yalçın'ın cansız bedeni başka birinin mezarının içine gömülü şekilde bulundu.

Düzce’de askerden dönen 21 yaşındaki Sertan Yalçın, arkadaşlarıyla buluşmaya çıkmasının ardından bir daha eve dönmedi.

Ailenin durumu emniyet ekiplerine bildirmesinin ardından yapılan incelemede Sertan Yalçın’ı evinden alan arkadaşları ve daha sonra buluştukları kişiler gözaltına alındı.

Üç kişi tutuklandı

Yalçın’ın arama çalışmaları bir yandan devam ederken diğer yandan da soruşturma derinleştirildi. Gözaltına alınan üç kişi tutuklanırken, 21 yaşındaki Yalçın’ın nerede olduğu ile ilgili kimse detaylı bilgi vermedi.

Sertan Yalçın’ın annesinin vefat ettiği ve Yığılca’nın Kocaoğlu köyünden olduğu bilgisi sonrasında ekipler adrese yöneldi Bölgede kamp kuran Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri köyü didik didik aradı.

Mezarlıkta arama yapıldı

Sertan Yalçın’ın kaybolduğu tarihlerde köyde hareketlilik olup olmadığı, vefat edip mezarlığa defin işlemi olup olmadığını bilgilerinin ardından mezarlık bölgesinde detaylı araştırma yapıldı.

Mezarlık üzerinde ki karların erimesi ile birlikte mezarlar incelendi. Başka kişinin mezarında oyuklar olduğunun belirlenmesi ile mezar açılarak Sertan Yalçın’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Cesedi bulundu

Başka kişinin mezarının içine gömülen Sertan Yalçın’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından ceset adli tıp kurumuna gönderildi.

Vücudunda darp izlerine rastlandı

Burada yapılan ilk incelemede 21 yaşındaki Sertan Yalçın’ın vücudunda kırıklar ve darp izlerine rastlandı. Otopsisi devam eden Sertan Yalçın’ın soruşturması ise devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >